سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهادت بیش از هزار نفر در لبنان در پی حملات صهیونیستی

در پی حملات رژیم صهیونیستی به لبنان، شمار شهدا در این کشور از ابتدای جنگ تا کنون به بیش از هزار نفر رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - در پی تداوم تجاوز‌های رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، تازه‌ترین گزارش‌ها حاکی از شهادت ۹ نفر و مجروح شدن ۴۷ نفر دیگر است؛ رخدادی که آمار کلی شهدا از ابتدای جنگ را به بیش از هزار نفر می‌رساند.

وزارت بهداشت لبنان امروز اعلام کرد که در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه «عدلون» در بخش صیدا واقع در جنوب لبنان ۴ نفر شهید و یک نفر دیگر مجروح شد. به طور جداگانه، اعلام شده که در حمله این رژیم به یک ساختمان در اردوگاه «المیه و میه» آوارگان فلسطینی در همین منطقه، ۲ نفر شهید و چهار نفر دیگر مجروح شدند.

همچنین در حمله رژیم به منطقه «جبوش» در بخش «النبطیه» ۳ نفر شهید و ۱۸ نفر دیگر مجروح شدند. افزون بر این، در حمله صهیونیست‌ها به میدان «العلم» در شهر «صور» هم ۲۴ نفر مجروح شدند.

طبق آمار رسمی، در پی تجاوز‌های رژیم صهیونیستی به لبنان از دوم مارس جاری (اسفند ۴۰۴) تاکنون هزار و ۷۲ نفر شهید و ۲هزار و ۹۶۶ نفر دیگر مجروح شدند.

همچنین در این مدت بیش از یک میلیون لبنانی آواره شدند.

پیش از این یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود، ارتش این رژیم دستوری دریافت کرده تا تمام پل‌های روی رودخانه لیتانی را فورا منهدم کند.

وی همچنین افزود: دستور‌هایی برای تسریع تخریب منازل شهروندان لبنانی در روستا‌های خط مقدم و مرزی صادر شده است؛ اقدامی که به ادعای او با هدف «پایان دادن به تهدیدات» علیه رژیم صهیونیستی انجام می‌شود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که مرز‌های جنوبی لبنان طی روز‌های اخیر شاهد افزایش درگیری‌ها و تبادل آتش بوده و نگرانی‌ها درباره گسترش دامنه تنش‌ها در منطقه رو به افزایش است.

کارشناسان معتقدند چنین اقداماتی می‌تواند به تشدید بحران انسانی و تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی در مناطق مرزی لبنان منجر شود و پیامد‌های گسترده‌تری برای امنیت منطقه به همراه داشته باشد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۵۸ ۰۵ فروردين ۱۴۰۵
شیخ نعیم قاسم کجاست؟
ناشناس
۱۲:۱۳ ۰۵ فروردين ۱۴۰۵
خدا لعنت کنه صهیونیست و دولت آمریکا و سکوت کنندگان را.