سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ادامه جست‌و‌جو‌ها برای یافتن جوان مفقود شده در رودخانه تلار

مدیرعامل هلال‌احمر مازندران از تداوم عملیات جست‌و‌جو برای یافتن جوان ۲۰ ساله مفقود شده در رودخانه تلار قائم‌شهر خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده -  غلامعلی فخاری اشرفی مدیرعامل هلال‌احمر مازندران گفت: روز سه‌شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۵، گزارشی مبنی بر مفقود شدن یک جوان ۲۰ ساله در محدوده رودخانه تلار به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان (EOC) اعلام شد.

او افزود: پس از دریافت گزارش، تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال‌احمر شهرستان قائم‌شهر به محل حادثه اعزام شدند و عملیات جست‌و‌جو بلافاصله آغاز شد.

مدیرعامل هلال‌احمر مازندران گفت: در این عملیات که با همکاری سازمان آتش‌نشانی و نیروی انتظامی در حال انجام است، نجاتگران هلال‌احمر مسیری به طول ۱۱ کیلومتر از محدوده «ملک‌کلا» تا «سراج‌کلا» (پل تلار) را مورد پایش قرار داده‌اند.

دکتر فخاری افزود: هم‌اکنون دو تیم تخصصی امداد و نجات در حال بررسی بستر و حاشیه رودخانه هستند و عملیات جست‌و‌جو تا یافتن فرد مفقود شده ادامه دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.