سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ورود بیش از ۶۲۰ هزار تن کالای اساسی به مناطق آزاد کشور

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از ترخیص و واردات بیش از ۶۲۲ هزار تن کالای اساسی از مبادی مناطق آزاد در ۴۵ روز گذشته خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - رضا مسرور دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با تشریح عملکرد مناطق آزاد از شروع جنگ تحمیلی سوم در بازه زمانی ۹ اسفند ۱۴۰۴ تا ۲۳ فروردین ۱۴۰۵، بر اهمیت جایگاه این مناطق در تقویت تاب‌آوری ملی تاکید کرد.

رضا مسرور با اشاره به آمار واردات کالای اساسی به مناطق آزاد کشور تصریح کرد: در این بازه زمانی حساس، در مجموع ۶۲۲ هزار و ۵۹۷ تُن کالای اساسی شامل گندم، برنج، روغن، حبوبات، نهاده‌های دامی (کنجاله سویا، ذرت و جو)، شکر، چای و گوشت قرمز از طریق مناطق آزاد وارد زنجیره تأمین غذایی کشور شده است.

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه مناطق آزاد به عنوان بازوی عملیاتی دولت در «اقتصاد جنگی» عمل می‌کنند، افزود: هدف ما حفظ پایداری زنجیره تأمین و پشتیبانی مستقیم از معیشت مردم است تا در شرایط حساس کنونی، کمبودی در کالا‌های استراتژیک احساس نشود.

برچسب ها: اقتصاد ، رشد اقتصادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.