سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل تقسیمات کشوری وزارت کشور اعلام کرد؛

برگزاری اولین انتخابات در کشور با سامانه کدگذاری

علی‌پور می‌گوید در گذشته انتخابات‌ها براساس اطلاعاتی بود که مرکز آمار یا سایر نهادهای تأثیرگذار به ما می‌دادند، اما امسال تنها دوره‌ای است که انتخابات براساس سامانه کدگذاری انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - عباس علی‌پور مدیرکل تقسیمات کشوری وزارت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره اقدامات حوزه تقسیمات کشوری وزارت کشور در جنگ رمضان گفت: تقسیمات کشوری یعنی اداره بهینه سرزمینی و واحدهای سیاسی در کشور و اگر براساس قانون تقسیمات کشوری جمهوری اسلامی ایران به مسائل نگاه کنیم، چند سطح استان، شهرستان، بخش و دهستان سطوح تقسیمات کشوری ما است که در حالت عادی ممکن است برخی از نقاط جغرافیایی یک شهرستان ظرفیت‌های ویژه‌ای داشته باشد و تبدیل به دو شهرستان شود و یا یک بخش به یک شهرستان ارتقا پیدا کند.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه در جنگ به ثبات نیاز داریم، تقسیمات کشوری عملاً در مرحله ثبات قرار دارد یعنی در مرحله تثبیت است و عملاً اتفاقی در حوزه تقسیمات کشوری و ارتقای واحدهای سیاسی نداریم، اما بدانیم که نظام بهینه مدیریتی، چه مدیریت سیاسی، چه مدیریت امنیتی و حتی مدیریت نظامی در کشور براساس سطوح سلسله مراتب تقسیمات کشوری است. 

مدیرکل تقسیمات کشوری وزارت کشور بیان کرد: امروزه می‌بینیم در جنگ نامتقارنی که با دشمن غدارمان یعنی ایالات متحده آمریکا داریم، واحدهای جغرافیایی و واحدهای سرزمینی ما، در این جنگ موزاییکی از کوچک‌ترین واحد سرزمینی تا بزرگترینش براساس یک نظام برنامه‌ریزی در کشور مشغول به فعالیت هستند تا در وزارت کشور بتوانیم هم به مردم خدمات بدهیم و هم در امر دفاع مشارکت فعالی داشته باشیم.

علی‌پور در پاسخ به این سوال که حوزه تقسیمات کشوری وزارت کشور چه اقداماتی را برای انتخابات شوراها انجام داده است؟، گفت: همان‌طور که خدمتتان عرض کردم، تقسیمات کشوری یعنی اداره بهینه سرزمینی در کشور و امورات سیاسی که در پهنه سرزمینی انجام می‌شود. 

وی تصریح کرد: برای اولین‌بار بعد از ۴۰ سال است که با تدبیر وزیر محترم کشور و معاون محترم سیاسی وزیر کشور ما یک سامانه کدگذاری در تقسیمات کشوری را انجام دادیم. 

مدیرکل تقسیمات کشوری وزارت کشور اظهار کرد: در گذشته انتخابات‌ها براساس اطلاعاتی بود که مرکز آمار یا سایر نهادهای تأثیرگذار به ما می‌دادند، اما امسال خوشبختانه با این تدابیری که انجام شده، تمام نقاط سرزمینی از یک نقطه جمعیتی، یک مزرعه تا یک روستا، یک کلان‌شهر، یک شهر و تمام نقاط براساس سامانه کد تقسیمات کشوری بهینه شده و در حال بازسازی است و این دوره، تنها دوره‌ای است که انتخابات براساس سامانه کدگذاری که براساس تدبیر جناب آقای دکتر زینی‌وند معاون محترم سیاسی وزیر کشور صورت گرفته، در حال انجام است و یک افتخاری است که ما از تشتت و اختلاف‌نظرهای مختلف در حوزه‌های جمعیتی کشور بپرهیزیم.

علی‌پور گفت: قبل از آنکه این تصمیم در دفتر تقسیمات کشوری گرفته شود، در گذشته ما با مرکز آمار در برخی از مناطق تا ۳۰ الی ۴۰ درصد اختلاف فکری و اختلاف نقاط جمعیتی داشتیم، اما این دوره با تدبیری که انجام شده، با مرکز آمار ایران این نقاط را در کنار هم گذاشتیم و داریم به سمتی می‌رویم که بتوانیم مدیریت بهینه سرزمینی را در کشور براساس سامانه کدگذاری تقسیمات کشوری و معاونت سیاسی وزارت کشور انجام دهیم لذا در جمهوری اسلامی ایران، اولین انتخابات براساس این سامانه برگزار خواهد شد.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۶:۵۷ ۲۵ فروردين ۱۴۰۵
🇮🇷
🇮🇷🇮🇷
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
ناشناس
۰۶:۴۶ ۲۵ فروردين ۱۴۰۵
چی جوری یه شهر دو تا شهر حساب میشه و دو تا شهر یه شهر ؟؟؟
ناشناس
۰۶:۴۳ ۲۵ فروردين ۱۴۰۵
ما که نغهمیدیم چیکار کردن و چه فرقی با قبل کرده و چی جوری یه شهرستان دو تا شهرستان حساب میشه ؟؟
ناشناس
۰۶:۱۸ ۲۵ فروردين ۱۴۰۵
قطعی اینترنت ادامه پیدا کند شرکت های اینترنتی و مخابرات و همراه اول باید پول مردم را پس دهند .........