سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

درخواست سه باره استقلالی‌ها از مدیران فدراسیون فوتبال

مدیران باشگاه استقلال بار دیگر از مسئولان فدراسیون فوتبال درخواست کردند که این تیم به عنوان نماینده ایران در آسیا معرفی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ روژیار شعبانی خواه - مدیران باشگاه استقلال در ادامه پیگیری‌های خود درباره وضعیت نامشخص رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران، برای سومین بار و در تماس با مسئولان فدراسیون فوتبال، خواستار تعیین تکلیف سریع مسابقات شدند.

مسئولان باشگاه استقلال تأکید کرده‌اند در صورتی که رقابت‌های لیگ برتر از سر گرفته نشود و فصل جاری به پایان نرسد، این باشگاه باید به عنوان نماینده ایران در رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا در فصل آینده معرفی شود.

در این درخواست همچنین به شرایط ویژه به‌وجود آمده و بلاتکلیفی موجود در فوتبال کشور اشاره شده و باشگاه استقلال خواستار اتخاذ تصمیمی شفاف و نهایی از سوی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ شده است.

گفتنی است، تا این لحظه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ واکنش رسمی به این درخواست نداشته‌اند و وضعیت ادامه یا پایان مسابقات لیگ برتر همچنان نامشخص است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۱۴ ۲۶ فروردين ۱۴۰۵
۸ تا بازی لیگ مونده