سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دوگانه‌سوز شدن بیش از ۹۰ درصد واحدهای خبازی استان کردستان

به گفته رئیس اتحادیه خبازان مرکز کردستان، بیش از ۹۰ درصد واحدهای خبازی دوگانه‌سوز استان در صورت قطعی برق و کمبود انرژی، نان لواش را پخت خواهند کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛  پریسا بهرامی- علی عبدی اظهار کرد: در راستای تامین نان مورد نیاز مردم در شرایط بحرانی،۳۰۰ واحد نانوایی در استان دوگانه سوز شده و ۵۰۰ کپسول گاز مایع در بین خبازی‌ها توزیع شد و تعدادی از این واحد‌ها هم برای دریافت تسهیلات خرید ژنراتور به بانک‌ها معرفی شدند.

وی افزود : اتحادیه خبازان مرکز استان قبل از آغاز جنگ تحمیلی با توجه به مصوبه قرارگاه اقتصادی استان و در راستای عمل به وظایف خود، ۵۰۰ کپسول گاز مایع ۲۵ کیلوگرمی را از محل منابع مالی داخلی تامین کرد و با قیمت مصوب در اختیار خبازان قرار داد.

وی با اشاره به اینکه ۸۰ واحدنانوایی هم از قبل به نفت و گازوئیل مجهز شده‌اند، اضافه کرد: بیش از ۹۰ درصد واحد‌های خبازی دوگانه‌سوز استان در صورت قطعی برق و کمبود انرژی، نان لواش را پخت خواهند کرد.

رئیس اتحادیه خبازان مرکز کردستان ادامه داد: سهمیه آرد واحد‌های سنگک پزی و بربری که نیاز به تامین انرژی بیشتری دارند در صورت نیاز و در مواقع بحرانی، به نان لواش تغییر پیدا می‌کند تا با صرف انرژی کمتر اقدام به تولید نان کنند.

عبدی با اشاره به اینکه در هر محله یک واحد نانوایی انتخاب شده است تا تجهیز و در موقع بحرانی فعال باشد، افزود: ۵۰۰ واحد خبازی هم برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه چهار درصد ویژه خرید ژنراتور به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰۰ واحد نانوایی دراستان مجهز به ژنراتور هستند، گفت: در مجموع ۲ هزار و ۸۰۰ واحد نانوایی در استان وجود دارد که ۲ هزار و ۵۰۰ واحد آن آرد یارانه‌ای نوع اول دریافت می‌کنند.

رئیس اتحادیه خبازان مرکز کردستان در ارتباط با قیمت نان هم یادآور شد: با توجه به تغییر قیمت گندم، با مصوبه کارگروه آرد و نان استان، قیمت نان در واحد‌های آزادپز هم، چون سنگک پزی‌ها به هر قرص نان ۲۵ هزار تومان افزایش یافت.

عبدی اظهار کرد: هیچ گونه تغییری در قیمت نان واحد‌های آزادپز داده نشده است و با هر واحدی که خودسرانه اقدام به افزایش آن کند برخورد قانونی می‌شود.

وی بیان کرد: در تامین آرد هیچگونه مشکل و کمبودی در استان وجود ندارد و به اندازه کافی آرد در انبار و کارخانجات آرد موجود است و در شرایط جنگی هم تاکنون حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن آراد مازاد بر سهمیه توزیع شده است.

برچسب ها: کردستان ، خبازی ، اتحادیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.