سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشف مرکز استخراج رمزارز با تجهیزات استارلینک

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد از کشف مرکز استخراج رمزارز با تجهیزات استارلینک در روستای کلایه از توابع شهرستان چرام خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان -رسول روستایی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۱۴ دستگاه ماینر غیرمجاز در روستای کلایه از توابع شهرستان چرام که با بهره‌گیری از اینترنت استارلینک فعال بودند، شناسایی و جمع‌آوری شدند.

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۲۲ دستگاه ماینر غیرمجاز در دو عملیات جداگانه با همکاری پلیس امنیت اقتصادی کشف شده است، عنوان کرد: سال گذشته در مجموع ۱۶۲ دستگاه ماینر در ۳۶ نقطه مختلف استان کشف و ضبط شد.

روستائی با تأکید بر آسیب‌های جدی این تجهیزات به شبکه برق و حقوق مشترکان، از افزایش چشمگیر پاداش همکاری مردم خبر داد و افزود: امسال پاداش معرفی مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز دوبرابر شده و شهروندان می‌توانند با گزارش این موارد، تا سقف ۳۲۰ میلیون تومان پاداش دریافت کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: مردم می‌توانند آدرس مراکز مشکوک را به سرشماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ پیامک کرده و علاوه بر یاری رساندن به پایداری شبکه برق، از جوایز میلیونی این طرح بهره‌مند شوند.

روستائی خاطرنشان کرد: کشف این مراکز غیرمجاز و برخورد با متخلفان، گامی مهم در جهت حفظ پایداری شبکه برق، جلوگیری از اتلاف انرژی و حمایت از حقوق مشترکان قانونی محسوب می‌شود و استفاده از تجهیزات استارلینک برای این فعالیت‌ها، پیچیدگی‌های نظارتی را افزایش می‌دهد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.