سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اولین داروی مالاریا برای نوزادان تأیید شد

سازمان بهداشت جهانی اولین داروی مالاریا برای نوزادان را تایید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - سازمان بهداشت جهانی (WHO) از تایید اولین داروی مالاریا در جهان که به طور خاص برای نوزادان فرموله شده است، خبر داد.

پیش از روز جهانی مالاریا در ۲۵ آوریل، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که داروی ترکیبی آرتمتر-لومفانترین به طور خاص برای نوزادان و کودکانی با وزن تا ۵ کیلوگرم طراحی شده است.

این دارو می‌تواند به پر کردن شکاف مراقبت‌های بهداشتی برای تقریباً ۳۰ میلیون نوزادی که هر ساله در مناطق بومی مالاریا در سراسر آفریقا متولد می‌شوند، کمک کند.

در حال حاضر، بسیاری از این نوزادان با دوز‌هایی که برای کودکان بزرگتر در نظر گرفته شده است، درمان می‌شوند که خطر عوارض جانبی را به همراه دارد.

سازمان بهداشت جهانی استفاده از پشه‌بند‌های آغشته به حشره‌کش را برای نوزادان و بزرگسالان توصیه می‌کند تا از همان ابتدا قرار گرفتن در معرض نیش پشه را به حداقل برساند.

طبق داده‌های سازمان بهداشت جهانی، کودکان زیر پنج سال ۷۵ درصد از مرگ و میر‌های مرتبط با مالاریا را تشکیل می‌دهند.

منبع: آسوشیتدپرس

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.