سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پذیرش بیش از ۲ هزار خانواده در مراکز اسکان آموزش و پرورش خراسان جنوبی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از پذیرش بیش از ۲ هزار خانواده در مراکز اسکان این نهاد در سال جدید خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید محمدعلی سجادی - مرتضوی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت‌های گسترده ستاد اسکان تا تاریخ ۲۸ فروردین گفت: در این مدت مجموعاً ۱۲ هزار و ۵۱ نفر در قالب ۲ هزار و ۸۷۸ خانواده در مراکز اسکان خراسان جنوبی پذیرفته شده‌اند.

او با اشاره به تسهیلات ویژه برای معلمان افزود: مطابق با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، اسکان تمامی فرهنگیان در طول ایام نوروز با نرخ نیم‌بها و با هدف حمایت از این قشر ارزشمند انجام شد.


بیشتر بخوانید


مرتضوی همچنین به اجرای مصوبه شورای آموزش و پرورش اشاره کرد و ادامه داد: بر اساس مصوبه مورخ ۹ فروردین ۱۴۰۵، با توجه به شرایط حاکم بر جامعه و جهت تسهیل سفر و همدلی با مردم و‌ مسافرین که از مناطق جنگی به استان تشریف آوردند، اسکان در تمامی مراکز اسکان استان تا تاریخ ۱۵ فروردین برای تمامی مسافرانی که از خارج از استان وارد شده بودند، به‌صورت رایگان در نظر گرفته شد. 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: در این بازه زمانی تمامی مسافرین به صورت ۱۰۰ درصد پذیرش و از اسکان رایگان بهره‌مند شدند که شامل ۸۸۶ خانواده بودند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.