سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حجت‌الاسلام شیرازی:

حضور مردم، تهدید‌ها را به فرصت تبدیل کرد

رئیس عقیدتی سیاسی فراجا در نشست امروز با مسئولان انتظامی گیلان بر نقش ایمان، وحدت و حضور مردم در صحنه در پیروزی‌های به‌دست‌آمده تأکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان -حجت‌الاسلام علی شیرازی، رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی کشور امروز (یکشنبه ۶ اردیبهشت ماه) در نشست با مسئولان انتظامی گیلان که به صورت ارتباط تصویری با شهرستان‌ها برگزار شد، با تأکید بر نقش ایمان، وحدت و حضور مردم در صحنه گفت: پیروزی‌های به‌دست‌آمده مرهون عنایت الهی و همراهی ملت است و شرط تداوم این موفقیت‌ها، حفظ توکل، استغفار و پرهیز از غرور خواهد بود.

او با اشاره به حوادث و شرایط ماه‌های اخیر افزود: روز‌های سختی را پشت سر گذاشتیم، اما در باطن، این روز‌ها جلوه‌های زیبایی از ایمان و همدلی ملت ایران را به نمایش گذاشت. مردم با حضور خود در میدان، سهم بزرگی در تقویت امنیت، کاهش فشار مأموریتی بر نیرو‌های انتظامی و ناکامی دشمنان داشتند.

رئیس عقیدتی سیاسی فراجا حضور مستمر مردم در صحنه را عاملی مهم در عقب‌نشینی دشمنان دانست و تصریح کرد: هرگاه دل‌ها به خدا نزدیک‌تر شود، نصرت الهی نیز نزدیک‌تر خواهد بود. استغفار، شکرگزاری و پرهیز از گناه، از عوامل نزول برکات الهی است و این تجربه را در مقاطع مختلف تاریخ انقلاب اسلامی مشاهده کرده‌ایم.

حجت‌الاسلام شیرازی با یادآوری برخی عملیات‌های دوران دفاع مقدس، هشدار داد: پیروزی‌ها نباید ما را دچار غرور کند، زیرا غرور می‌تواند زمینه‌ساز آسیب باشد. همان‌گونه که در گذشته نیز پس از برخی موفقیت‌ها، در صورت غفلت، با دشواری‌هایی مواجه شدیم؛ بنابراین لازم است فرماندهان، کارکنان و خانواده‌های آنان همواره توجه قلبی و عملی به خداوند متعال داشته باشند.

او تأکید کرد: این مقطع نیز آزمونی برای تقویت ایمان و انسجام ملی است و هرچه ارتباط قلبی با خداوند و اهل‌بیت (ع) بیشتر شود، مسیر پیروزی هموارتر خواهد شد.

منبع: مرکز اطلاع رسانی پلیس گیلان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.