سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیرانوند دومین دروازه بان برتر آسیا شد

پس از پایان رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا، علیرضا بیرانوند دروازه بان تیم فوتبال تراکتور در رده دوم برترین دروازه بانان این مسابقات قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان - مسابقات لیگ نخبگان آسیا شامگاه شنبه ۵ اردیبهشت با قهرمانی تیم فوتبال الاهلی عربستان به پایان رسید؛ تیمی که برای دومین سال متوالی موفق شد جام قهرمانی را در خانه خود حفظ کند. در پایان این رقابت‌ها، کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) اسامی برترین بازیکنان هر بخش را اعلام کرد که در میان آنها نام دو بازیکن تیم فوتبال تراکتور نیز به چشم می‌خورد.

بر این اساس، علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تراکتور با ثبت ۵ کلین‌شیت، پس از «کوسه‌ای تانی» دروازه‌بان تیم فوتبال ماشیدا ژاپن و در کنار «نیل لئونارد دولا اتریج» دروازه‌بان بوریرام تایلند، در رده دوم برترین دروازه‌بان‌های این دوره از مسابقات قرار گرفت.

همچنین در بخش دفع توپ از منطقه خطر (Clearances)، شجاع خلیل‌زاده دیگر بازیکن تراکتور با ثبت ۶۶ دفع توپ موفق شد در رده سوم برترین بازیکنان این بخش قرار بگیرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۳۰ ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۵
😆😆😆🥰