سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترافیک سنگین در آزادراه قزوین _ کرج

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: آزادراه قزوین-کرج در محدوده‌های گلشهر و مهرویلا با ترافیک سنگین مواجه هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری- ایمان محرابی‌نیا، مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور، با اشاره به آخرین وضعیت راه‌ها اظهار داشت:در حال حاضر تردد در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران-بومهن، آزادراه تهران-پردیس، آزادراه تهران-شمال و آزادراه قزوین-رشت (در هر دو مسیر رفت و برگشت) به صورت روان در جریان است.

محرابی‌نیا در ادامه به ترافیک سنگین در برخی آزادراه‌ها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر آزادراه ساوه-تهران در محدوده احمدآباد مستوفی و همچنین آزادراه قزوین-کرج در محدوده‌های گلشهر و مهرویلا با ترافیک سنگین مواجه هستند.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور درباره محورهای مسدود نیز خاطرنشان کرد:محور شریانی مسدود محور قدیم بستان‌آباد-میانه (حدفاصل قره‌چمن تا میانه) مسدود است و تردد از مسیرهای جایگزین قره‌چمن-راه فرعی هشترود-میانه و همچنین قره‌چمن-کوهسار-میانه انجام می‌شود.  

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.