سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هم‌افزایی رسانه ملی و آموزش و پرورش برای تقویت فرهنگ ایثار و تربیت نسل انقلابی

همزمان با گرامیداشت هفته معلم و با هدف ارج نهادن به مقام شامخ معلمان ، بر بهره‌گیری از ظرفیت رسانه ملی برای ترویج فرهنگ ایثار و تبیین نقش بی‌بدیل معلمان در تربیت نسل‌های انقلابی تأکید شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فهیمه کدخدا - مرتضوی مدیرکل آموزش و پرورش استان  رسانه را بازوی توانمند آموزش و پرورش در ساحت فرهنگی و تربیتی جامعه دانست و بر اهمیت هم‌افزایی میان این دو مجموعه تأکید کرد.

وی خواستار تدوین برنامه‌هایی مشترک در حوزه کار قرارگاهی شد تا با شناسایی سوژه‌های خاص و جلوه‌های ویژه، برنامه‌های ویژه‌ای برای تبیین نقش معلمان و دانش‌آموزان طراحی شود. 

مرتضوی همچنین استفاده از ظرفیت دانش‌آموزان در برنامه‌های صدا و سیما را گامی مؤثر در راستای استعدادیابی و تربیت نیروی جوان برای آینده برشمرد.

مدیرکل صدا و سیما استان نیز در این نشست با اشاره به جایگاه رفیع معلم و نقش او در پرورش نسلی انقلابی و جانفشان، از آمادگی این رسانه برای پخش برنامه‌هایی با محوریت مدارس و معلمان خبر داد و گفت : صدا و سیمای خراسان جنوبی برای بزرگداشت روز معلم ویژه برنامه خود را از مدرسه به روی آنتن می‌برد تا ضمن تقدیر از معلمان، یاد رهبر شهید، معلمان و دانش‌آموزان میناب گرامی بداریم.

وی همچنین از پخش برنامه‌های مختلف صدا و سیما با حضور فرهنگیان خبر داد و گفت: در هفته گرامیداشت مقام معلم از حضور پیشکسوتان فرهنگی ،  معلمان نمونه و شاخص استان خواهیم بود.

برچسب ها: رسانه ، آموزش و پرورش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.