سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مجوز سهمیه‌های «واردات خودرو سواری جانبازان» باز شد

سازمان توسعه تجارت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که مجوز سهمیه‌های «واردات خودرو سواری جانبازان» برای پرونده‌های دارای تامین ارز کامل باز شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سازمان توسعه تجارت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که مجوز سهمیه‌های «واردات خودرو سواری جانبازان» برای پرونده‌های دارای تامین ارز کامل باز شد.

سازمان توسعه تجارت در این اطلاعیه افزود: پیرو تصمیم وزارت صنعت، معدن و تجارت به اطلاع می رساند که ثبت‌سفارش‌های مرتبط با واردات خودرو سواری جانبازی که دارای تامین کامل ارز تا قبل از تاریخ یکم فروردین ماه امسال است از بررسی سیستمی سهمیه معاف بوده و در فرآیند ویرایش/تمدید با سه شرط عدم افزایش ارزش پرونده، عدم تغییر حوزه سهمیه و عدم تغییر محل تأمین ارز و نوع ارز دریافتی امکان ادامه فرایند را دارند.

این اطلاعیه می‌افزاید که در صورت نقض شروط فوق، پرونده از شمول این معافیت خارج شده و مجوز رد خواهد شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۳۸ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵
تبعیض کمر مردم را شکسته و با افتخار این سهمیه ها و تبعیض ها ادامه دارد. ثمره ان اسیب جدی به اتحاد و ارامش کشور است که توجهی نمی شود.
ناشناس
۰۵:۲۴ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵
مملکت سهمیه ها و طبقاتی
ناشناس
۰۱:۴۹ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵
حکومت سهمیه ها و رانت ها برای مردم عادی چه راهکاری داره تا مردم صاحب خودرو بشن ؟
ناشناس
۰۱:۴۳ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵
واردات خودرو در حجم بالا با قیمت کارخانه مبدا آزاد شود تا دست مافیای منافق از بازار خودرو و فشار بر مردم کوتاه واز بین برود
پیمان اشراقی
۰۱:۳۲ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵
سلام،

لطفا ورود کنید.