سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انتخابات ۲۰۲۸ آمریکا؛ ترامپ از «تیم رویایی» رونمایی کرد

رئیس‌جمهور آمریکا در رویداد هفته پلیس در کاخ سفید، از جی‌دی ونس و مارکو روبیو به عنوان «تیم رویایی» برای انتخابات ۲۰۲۸ نام برد.

باشگاه خبرنگاران جوان - رئیس‌جمهور آمریکا دیروز از جی‌دی ونس، معاونش، و مارکو روبیو، وزیر امور خارجه دولتش، به عنوان «تیم رویایی» برای نامزدی در انتخابات سال ۲۰۲۸ آمریکا نام برد و از حاضران در یک رویداد کاخ سفید نظرسنجی کرد که کدام را بیشتر می‌پسندند، بدون آنکه رسماً از کسی حمایت کند.

ترامپ در مراسم شام در باغ رز کاخ سفید به مناسبت هفته پلیس، در جمع مقامات مجری قانون گفت «چه کسی جی‌دی ونس را دوست دارد؟ چه کسی مارکو روبیو را دوست دارد؟ بسیار خب. به نظر یک تیم خوب می‌رسد. جی‌دی عالی است... او زوج (انتخاباتی) عالی بود».

ترامپ در ادامه سخنانش با تاکید بر این که این اظهارات به هیچ وجه به معنای حمایت رسمی او از آنها نیست، گفت که «واقعاً باور دارم که این تیم رویایی است... فکر می‌کنم مثل نامزد ریاست‌جمهوری و نامزد معاونت».

استراتژیست‌ها و ناظران سیاسی بار‌ها این سؤال را مطرح کرده‌اند که آیا ترامپ از ونس در رقابت با روبیو حمایت می‌کند یا از آن دو می‌خواهد که در قالب یک تیم وارد رقابت شوند.

روبیو در سال ۲۰۱۶ نامزدی خود را برای ریاست‌جمهوری اعلام کرد، اما پس از باخت در رقابت‌های مقدماتی به ترامپ، کارزارش را متوقف کرد. او به سنای آمریکا بازگشت؛ جایی که پیش از پیوستن به دولت دوم ترامپ در آن خدمت می‌کرد. ونس هم در اواسط نخستین دوره حضورش در سنای آمریکا بود که ترامپ او را برای پیوستن به تیم انتخاباتی خود برگزید.

از هر دو نفر بار‌ها درباره قصدشان برای شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۸ سؤال شده، اما هیچکدام تمایل خود را برای نامزدی اعلام نکرده و گفته‌اند که هدفشان تمرکز بر کار دولت فعلی است.

دسامبر سال گذشته، روبیو در مصاحبه‌ای گفت که اگر ونس برای ورود به کاخ سفید نامزد شود، «یکی از اولین افرادی خواهد بود که از او حمایت خواهد کرد.»

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۳۲ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵
از روباه پرسیدند شاهدت کیست گفت دمم
این ارازل اوباش فقط بلدند مثل مافیا از خودشان تعریف وتمجید کنند
به قولی ازخود تعریف کردن....خوردن هست
ناشناس
۱۶:۰۱ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
انشاالله ترامپ بمیره
ناشناس
۱۷:۳۰ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
آنهایی که دوست دارن ترامپ زنده بمونه و دوسش دارن ، إن شاالله که با ترامپ محشور بشن 🤲
ناشناس
۱۵:۲۹ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
خداوند ریشه ظلم سیاست آمریکا را بکنه
ناشناس
۱۵:۰۳ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
آیا به پایان میرسی؟!
ناشناس
۲۱:۴۷ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
خیر
ناشناس
۱۴:۵۵ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
ایران باید کله زرد را ترور کند و نتانیاهو دستبسته بیارد دردادگاه واعدام کند هرچه سریعتر
ناشناس
۱۶:۵۰ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
نمیشه فردا بیاره 😂
ناشناس
۱۴:۵۴ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
هردو می بازند اگر هریس نباشد