سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سخنگوی وزارت دفاع: هرگونه تعرض جدید دشمن بلافاصله پاسخ داده می‌شود

سخنگوی وزارت دفاع گفت: هرگونه تهدید، تعرض و تجاوز از سوی دشمن بلافاصله و بی‌درنگ با واکنش قاطع و تمام کننده پاسخ داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار رضا طلایی نیک روز سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ در مراسم گرامیداشت والده رییس هلال احمر که در مسجد بلال در جمع خبرنگاران گفت: دشمن امریکایی صهیونی در میدان یا دیپلماسی باید به حقوق مشروع و قطعی ملت ایران تن در دهد بدون تامین حقوق منطقی و مشروع و قطعی ملت ایران دشمن از باتلاقی که در آن گرفتار شده نمی‌تواند خارج شود.

سخنگوی وزارت دفاع افزود: ایران ظرفیت بالای خود را در میدان رزم و دیپلماسی با پشتوانه حضور میدانی ملت ایران نشان داده است و دشمن اگر در حوزه دیپلماسی به مطالبات به حق و قطعی ملت ایران تن در ندهد باید تکرار شکست‌های خود را در میدان نظامی پیش بینی کند.

سردار طلایی نیک ادامه داد: تکرارپذیری شکست‌های دشمن در میدان رزم با واقعیت‌های منطقه‌ای قابل پیش بینی است و لذا با توجه به روند گذشته در آینده نیز ملت ایران پیروز اصلی این جنگ تحمیلی هستند و ایران در هر دو حوزه دیپلماسی و میدان ظرفیت‌ها و توانایی‌های دفاع از حقوق ملت ایران را به طور قاطع نشان داده است.

وی تاکید کرد: هرگونه تهدید و تعرض و تجاوز جدید از سوی دشمن قطعاً بلافاصله و بی‌درنگ با واکنش قاطع و تمام کننده و پشیمان کننده برای آنها خواهد بود.

سخنگوی وزارت دفاع یادآور شد: فرار‌های مکرر شناور‌ها و ناو‌های آمریکایی از منطقه درگیری نشان دهنده اراده و توانمندی نیرو‌های مسلح سپاه و ارتش در میدان و همچنین آمادگی برای پاسخ پشیمان کننده به هر نوع تعرض از سوی آنها است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۶:۵۰ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵
مهم این است که آنی و در کمتر از چند ثانیه و یا حداکثر چند دقیقه پاسخ متجاوزان داده شود
ناشناس
۰۱:۲۷ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵
فرانسه و انگلیس برای همیشه خط خوردند.
با تنگه هرمز خداحافظی کنید.
از سرما بمیرید ...
کشتی ها و ناوهایتان را با قدرت میزنیم.
ناشناس
۰۰:۱۱ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵
رهبر زدن باید رهبر بزنیم نتانیاهو و ترامپ و رهبران دیگه شون
ناشناس
۰۰:۱۰ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵
موشک هاتون تا چین نمیره؟ ترامپ بزنید؟
ناشناس
۰۰:۰۹ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵
میشه لطف کنید ترامپ رو در راه چین بکشید؟؟
ناشناس
۲۳:۵۴ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
هههههی روزگار
ناشناس
۲۲:۴۸ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
خدایارتان رزمندگان شجاع ما باشماییم
سید
۲۲:۴۴ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
باشه حالا اینترنت کی وصل میشه
ناشناس
۰۱:۲۷ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵
فردا
ناشناس
۲۲:۱۲ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
انشاالله جز گردی از دشمنان ملت مظلوم ایران نخواهد ماند.
ناشناس
۲۲:۱۲ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
چرا باید همیشه آنها شروع کننده باشند الان تمام تجهیزاتش در تیرس است پیش دستی بزنیم
ناشناس
۲۲:۰۹ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
درود بر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران
ناشناس
۲۲:۰۶ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
۲۰۰ هزار تومان گرانی فقط در ۷ روز ! / گوشت‌های دولتی کجاست؟
   آنچه امروز در بازار گوشت و مرغ می‌گذرد، نه یک نوسان ساده، بلکه یک «شلیک مستقیم به قلب معیشت» مردم است. وقتی قیمت ران مرغ در ۷ روز ۱۱ درصد گران می‌شود، یعنی یک خانواده چهار نفره باید بخشی از نان شب خود را فدای خرید یک تکه مرغ کند. نقد جدی به متولیانی است که هنوز هم از «نظارت» حرف می‌زنند!!!
سید احمد
۲۱:۵۶ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
درود وسلام خدابر رزمندگان دلاور باغیرت ایرانی اسلامی
مهدی
۲۱:۵۴ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
با سلام
ترامپ ظرف همین چندروز حمله می‌کنه
چند روز قبل از جمله قبل هم خواب دیده بودم
ناشناس
۲۱:۵۴ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
,شده دیگه،منتظر چی هستید....
ناشناس
۲۰:۳۳ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
سردار ایا ایران به تکنولوژی ساخت موشک خرمشهر ۱۰ دست یافته