سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ادعای الجزیره درباره پیشرفت در مذاکرات ایران و آمریکا در دوحه

خبرگزاری قطری الجزیره مدعی است که مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه با میانجیگری قطر و پاکستان به پیشرفت ملموسی دست یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - الجزیره ادعا کرد که مذاکرات غیرمستقیم دوحه میان ایران و آمریکا که با میانجیگری قطر و پاکستان انجام شد، پیشرفت ملموسی را در تدوین تفاهمات مرحله آینده به همراه داشت که این تلاش‌ها با توافق بر سر یک آرامش نظامی موقت به مدت یک هفته به اوج خود رسید.

این آرامش موقت با تحولات و ترتیبات داخلی در هر دو کشور هم‌زمان شده است؛ چرا که آمریکا دویست و پنجاهمین سالگرد استقلال خود را گرامی می‌دارد و در طرف مقابل، ایران قصد تشییع رهبر شهید خود را دارد.

الجزیره با این حال اعلام کرد که با وجود این گشایش کوتاه‌مدت، این پرسش همچنان پابرجا است که آیا این آرامش صرفا یک سازوکار موقت برای کنترل اوضاع است یا زمینه‌سازی برای بازگشت موشک‌های تنش‌زای نظامی بلافاصله پس از پایان این یک هفته خواهد بود؟

منبع: الجزیره

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۵۰ ۱۲ تير ۱۴۰۵
به امید صلح و ارامش و سازندگی
ناشناس
۰۸:۵۷ ۱۲ تير ۱۴۰۵
ترامپت خوک زرد باعث فتنه جنگ تحریمها را ترور کنید بکشید این بیشرف عوضی با همدستی نتانیابوی عوضی حرام زاده سگیونیست جنگ افروزی میکنند.
ناشناس
۰۸:۴۲ ۱۲ تير ۱۴۰۵
همش فریب امریکاخبرمرگش داره اماده جنگ میشه اسرائیل هم میخادخودش جداگانه حمله کنه
ناشناس
۰۷:۳۶ ۱۲ تير ۱۴۰۵
ایران مگه رفته ، ؟!؟ میگفتند که ما نمیریم !!!
ناشناس
۰۲:۱۶ ۱۲ تير ۱۴۰۵
ایشاالله دیگه جنگ نشه
ناشناس
۱۲:۱۷ ۱۲ تير ۱۴۰۵
انشاالله. انشالله به حق خون پاک علی اصغرامام حسین وحضرت رقیه ورهبر نوه ی شهید رهبرخدا امریکا واسرائیل وام الشرارترامپ ونتانیاهو هرچه زودترنابودبشن
ناشناس
۰۰:۴۵ ۱۲ تير ۱۴۰۵
خدا بخیر کنه