باشگاه خبرنگاران جوان - سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه و محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان ظهر امروز (شنبه) ۲۸ شهریورماه تلفنی گفتوگو کردند.
در این تماس تلفنی، طرفین درباره موضوعات مورد اهتمام دو کشور و آخرین تحولات منطقه رایزنی و تبادل نظر کردند.
و این در حالی است که متأسفانه پاکستان از سال ۱۳۹۴ تاکنون در جنگ یمن از جنایت های عربستان سعودی جنایتکار دفاع و حمایت می کند چرا
عربستان سعودی از سال ۱۳۵۹ تاکنون حامی اصلی همه گروه های تروریستی در عراق، پاکستان، افغانستان و هم سراسر منطقه خاورمیانه و غرب آسیا بوده است.
ترامپ جنایتکار از سال ۱۳۹۷ تاکنون ۱۰۰ درصد فقط عامل اصلی جنگ و ناامنی در سراسر منطقه خاورمیانه، غرب آسیا و جهان بوده است.
مشکل اصلی ما تنها فقط با آمریکا جنایتکار نیست و از سال ۱۳۳۲ تاکنون و با همه کشورهای اروپایی جنایتکار و هم مزدورانشان در منطقه بوده است.
ما قطعا انتقام خون امام شهید خود را از دشمن خواهیم گرفت/ پدرِ دشمنِ متجاوز آمریکایی را در میآوریم
ما جانفدایان به عشق رهبرمان آمدهایم و تا آخرین قطره خون خود پای این انقلاب و نظام خواهیم ماند.