سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شبکه برق جاسک پس از حمله شب گذشته دشمن ترمیم شد

شبکه توزیع برق شهرستان جاسک که در پی انفجار‌های شب گذشته ناشی از اصابت پرتابه‌های دشمن دچار آسیب شده بود، با حضور فوری اکیپ‌های عملیاتی ترمیم و دوباره به مدار بهره‌برداری بازگشت.

باشگاه خبرنگاران جوان-مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: در پی حملات شب گذشته، حدود یک کیلومتر از شبکه فشار متوسط شهرستان جاسک بر اثر موج انفجار دچار آسیب شد.

حمید ساعدپناه شامگاه یکشنبه افزود: با وقوع این حادثه، اکیپ‌های عملیاتی برق جاسک بلافاصله در محل حاضر شدند و عملیات ترمیم و بازسازی شبکه آسیب‌دیده را آغاز کردند.

وی ادامه داد: تلاش و هماهنگی نیرو‌های عملیاتی موجب شد پایداری شبکه برق در کوتاه‌ترین زمان ممکن به وضعیت عادی بازگردد و وقفه‌ای در تامین برق مشترکان ایجاد نشود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان با تاکید بر آمادگی کامل نیرو‌های عملیاتی اظهار کرد: همه اقدامات لازم برای رفع خسارت‌ها با سرعت و دقت انجام شد تا شبکه برق شهرستان بدون اختلال در مدار خدمت‌رسانی باقی بماند.

برچسب ها: حمله دشمن ، شبکه برق
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.