سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنتکام: حملات هوایی علیه ایران از سر گرفته شد

آمریکا آغاز پنجمین دور تجاوزات نظامی خود علیه ایران را تایید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی -  ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) اعلام کرد که حملات هوایی خود علیه ایران را از سر گرفته است.

سنتکام در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد موج جدید این حملات از ساعت ۲ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا (۹:۳۰ به وقت تهران) آغاز شده است. 

رسانه‌های کشورمان پیش از این، از شنیده شدن صدای انفجار در غرب بندرعباس خبر داده بودند.

واشنگتن در دور پیشین حملات خود، یک بیمارستان متعلق به کودکان مبتلا به سرطان در اهواز را هدف حمله قرار داده بود. در ادامه دانشگاه علوم پزشکی اهواز اعلام کرد که این مرکز تخصصی درمانی را به منظور حفظ امنیت بیماران و کارکنان، موقتا از چرخه خدمت‌رسانی خارج کرده است.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به این حمله، گفت که آمریکا مرتکب «جنایت جنگی» شده و افزود این حمله یادآور حملات رژیم صهونیستی به مراکز درمانی در غزه است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا تهدید کرده است که اگر ایران به مذاکرات بازنگردد، هفته آینده نیروگاه‌ها و پل‌های آن را هدف قرار خواهد داد. ایران نیز هشدار داده که در پاسخ، زیرساخت‌های کشور‌های همسایه را هدف قرار خواهد داد.

منبع: بریکینگ نیوز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۳۱ ۲۷ تير ۱۴۰۵
پایگاه‌های آمریکایی در عراق باید تعطیل شوند
پایگاه‌های آمریکایی در اقلیم کردستان عراق باید تعطیل شوند
حضور نیروهای متجاوز تروریست های ارتش وحشی آمریکا جنایتکار، عامل اصلی ناامنی و بی‌ثباتی در غرب آسیا است.
ناشناس
۱۶:۱۱ ۲۷ تير ۱۴۰۵
حضور نیروهای متجاوز تروریست های ارتش وحشی آمریکا جنایتکار، عامل اصلی ناامنی و بی‌ثباتی در غرب آسیا است.
حضور نیروهای متجاوز تروریست های ارتش وحشی انگلیس جنایتکار، عامل اصلی ناامنی و بی‌ثباتی در غرب آسیا است.
حضور نیروهای متجاوز تروریست های ارتش وحشی ناتو جنایتکار، عامل اصلی ناامنی و بی‌ثباتی در غرب آسیا است.
ناشناس
۲۰:۵۲ ۲۷ تير ۱۴۰۵
سئوال بنده این است که نیروهای متجاوز تروریست های ارتش وحشی آمریکا جنایتکار از سال 2003 تاکنون در خاک عراق چه غلطی می کنند؟
سئوال بنده این است که نیروهای متجاوز تروریست های ارتش وحشی انگلیس جنایتکار از سال 2003 تاکنون در خاک عراق چه غلطی می کنند؟
سئوال بنده این است که نیروهای متجاوز تروریست های ارتش وحشی ناتو جنایتکار از سال 2003 تاکنون در خاک عراق چه غلطی می کنند؟
ناشناس
۱۲:۵۳ ۲۷ تير ۱۴۰۵
تهران اگر گزینه بستن باب‌المندب را روی میز گذاشت و ما هم همه جانبه حمایت و استقبال می کنیم
ناشناس
۰۹:۵۲ ۲۷ تير ۱۴۰۵
حضور نیروهای متجاوز تروریست های ارتش وحشی آمریکا جنایتکار، عامل اصلی ناامنی و بی‌ثباتی در غرب آسیا است.
ناشناس
۰۹:۴۱ ۲۷ تير ۱۴۰۵
دولت وحشی آمریکا جنایتکار در درگیری با ایران پیروزی نخواهد شد.
ارتش وحشی آمریکا جنایتکار در درگیری با ایران پیروزی نخواهد شد.
نیروی هوایی ارتش وحشی آمریکا جنایتکار در درگیری با ایران پیروزی نخواهد شد.
ناشناس
۱۱:۱۳ ۲۷ تير ۱۴۰۵
هدف قرار دادن زیرساخت‌های ایران توسط نیروهای متجاوز تروریست های ارتش وحشی آمریکا جنایتکار و با مجوز و دستور دولت وحشی آمریکا جنایتکار جنایت جنگی است ولی اما متأسفانه سران وحشی آمریکا جنایتکار درک نمی کنند، نمی دانند، نمی فهمند و توجهی نمی کنند.
ناشناس
۰۹:۲۰ ۲۷ تير ۱۴۰۵
ایران هم باید به طور مستقیم، علنی و آشکار به زیرساخت‌های در شهرهای مختلف آمریکا حمله کند.
ایران هم باید به طور مستقیم، علنی و آشکار به بیمارستان های در شهرهای مختلف آمریکا حمله کند.
ایران هم باید به طور مستقیم، علنی و آشکار به غیر نظامیان در شهرهای مختلف آمریکا حمله کند.
ناشناس
۱۷:۴۹ ۲۷ تير ۱۴۰۵
هیچ اقدامی علیه ایران نباید بدون پاسخ بماند
هیچ اقدامی علیه ایران نباید بدون پاسخ بماند.
هیچ اقدامی علیه ایران نباید بدون پاسخ بماند.
ناشناس
۰۱:۱۷ ۲۷ تير ۱۴۰۵
تا ترامپ را در آمریکا ترور نکنید، دست‌بردار نیستند
ترامپ نیاید زنده بماند
نتانیاهو نیاید زنده بماند
شیطان بزرگ باید از منطقه برود
غده سرطانی باید از صفحه روزگار محود شود
ناشناس
۱۷:۴۹ ۲۷ تير ۱۴۰۵
هیچ اقدامی علیه ایران نباید بدون پاسخ بماند
هیچ اقدامی علیه ایران نباید بدون پاسخ بماند.
هیچ اقدامی علیه ایران نباید بدون پاسخ بماند.
ناشناس
۲۱:۳۹ ۲۶ تير ۱۴۰۵
ایران در 24 ساعت اخیر کدام پایگاه‌های آمریکایی را مورد هدف قرار داد؟
ناشناس
۲۰:۵۸ ۲۶ تير ۱۴۰۵
قیمت بنزین در آمریکا اوج گرفت
ناشناس
۲۰:۵۵ ۲۶ تير ۱۴۰۵
رهبر انقلاب: پایگاه‌های آمریکایی در منطقه باید تعطیل شوند / موضع‌گیری مهم درباره امنیت منطقه و حضور نظامی آمریکا / متن و جزئیات اظهارات
ناشناس
۲۰:۵۵ ۲۶ تير ۱۴۰۵
سپاه یک فروند پهپاد آئروویرنمنت آرکیو-۱۱ در رامشیر را منهدم کرد + عکس (۲۶ تیر ۱۴۰۵)
ناشناس
۲۰:۵۱ ۲۶ تير ۱۴۰۵
آمریکا ده‌ها هواپیمای سوخت‌رسان دیگر به اسرائیل اعزام می‌کند
ناشناس
۲۰:۴۱ ۲۶ تير ۱۴۰۵
حمله به مقر تروریست‌های تجزیه‌طلب در سلیمانیه عراق
المیادین از حمله به مقر تروریست‌های تجزیه‌طلب در سلیمانیه در اقلیم کردستان عراق خبر دادند.
ناشناس
۲۰:۳۵ ۲۶ تير ۱۴۰۵
ما از سال 1359 تاکنون در منطقه خلیج فارس، خاورمیانه و غرب آسیا به همه جنایتکاران جنگی ثابت کرده ایم و نشان داده ایم که هیچ جنایت، تجاوز و حمله را بدون پاسخ و بدون جواب نمی گذاریم و از آمریکایی ها و مزدروانشان انتقام می گیریم.
ناشناس
۲۰:۲۹ ۲۶ تير ۱۴۰۵
گرفتن انتقام از جنایتکاران جنگی برای همه گزینه‌ها آماده‌ایم
ناشناس
۲۰:۲۱ ۲۶ تير ۱۴۰۵
درخواست ما از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ۱۰۰ درصد فقط این است که همه مقامات آمریکایی باید ترور شوند و هم باید به همه شهر آمریکا حمله شوند و همه پایگاه های آمریکا در منطقه خلیج فارس، منطقه خاورمیانه، غرب آسیا با خاک یکسان شوند و هم ساخت بمب اتمی است و هم ۱۰۰ درصد فقط واجب است.
ناشناس
۲۰:۲۰ ۲۶ تير ۱۴۰۵
مشکل اصلی ما در منطقه با اسرائیل نیست و ۱۰۰ درصد فقط با نیروهای متجاوز تروریست های ارتش وحشی آمریکا جنایتکار بوده است. و باید همه پایگاه های آمریکا جنایتکار در منطقه نابود شود.
حضور نیروهای متجاوز تروریست های ارتش وحشی آمریکا جنایتکار از سال ۲۰۰۱ تاکنون در کشورهای عربی ۱۰۰ درصد فقط تهدیدی علیه مردم ایران بوده است.
ناشناس
۲۰:۱۹ ۲۶ تير ۱۴۰۵
پاکستان و چین خواستار از سرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شدند/ پاکستان و چین هر دو غلط می کنند چون به خاطر آمریکا جنایتکار از سال 1392 تاکنون بیش از 999 هزار در مذاکره به مردم ایران و کشور ایران خیانت کرده است و هم بیش از 30 هزار نفر مردم ایران را ترور و قتل عام کرده است و هم بیش از 900 میلیارد دلار به مردم ایران و کشور ایران خسارت وارد کرده است و همچنان نیز ادامه دارد.
ناشناس
۲۰:۱۷ ۲۶ تير ۱۴۰۵
متأسفانه مذاکره ایران با آمریکا، اروپا و… از سال ۱۳۹۲ تاکنون هیچ سودی برای مردم ایران و کشور ایران نداشته است
ناشناس
۲۰:۱۳ ۲۶ تير ۱۴۰۵
آمریکا جنایتکار به صورت غیر قانونی و هم بدون مجوز شورای امنیت سازمان ملل متحد بارها به همراه رژیم کودک کش صهیونیستی جنایتکار با کمک، حمایت و پشتیبانی ناتو جنایتکار به کشورمان تجاوز و حمله کردند و مردم عادی تهران و هم مردم عادی سایر شهرهای ایران را بمباران و قتل عام کردند. پس وظیفه ما 100 درصد فقط این است و هم واجب است که با بمب اتمی انتقام خون شهیدان را از آمریکایی ها جنایتکار و هم مزدورانشان بگیریم.
ناشناس
۱۱:۱۴ ۲۶ تير ۱۴۰۵
حمله به زیر ساخت های کشورهای عربی خلیج فارس و اردن و رژیم اسراییل را در دستور کار قرار دهید.
ناشناس
۱۸:۱۹ ۲۶ تير ۱۴۰۵
تاریخ : ۲۶ - تیر - ۱۴۰۵
آمریکا جنایتکار به صورت غیر قانونی و هم بدون مجوز شورای امنیت سازمان ملل متحد بارها به همراه رژیم کودک کش صهیونیستی جنایتکار با کمک، حمایت و پشتیبانی ناتو جنایتکار بدون دلیل و بدون علت به کشورمان تجاوز و حمله کردند و مردم عادی تهران و هم مردم عادی سایر شهرهای ایران را بمباران و قتل عام کردند. پس وظیفه ما ۱۰۰ درصد فقط این است و هم واجب است که با بمب اتمی انتقام خون شهیدان را از آمریکایی ها جنایتکار و هم مزدورانشان بگیریم.
ناشناس
۰۸:۲۷ ۲۶ تير ۱۴۰۵
بمب هسته ای بسازید و کاخ سفید رو با موشک هسته ای بزنید
ناشناس
۰۷:۵۱ ۲۶ تير ۱۴۰۵
طبیعت مسیر زندگی پستی و بلندی است
هر چه بیشتر اوج بگیری محکم تر به زمین خواهی خورد
چه سنتکام باشی چه غیر سنتکام
ناشناس
۰۵:۴۹ ۲۶ تير ۱۴۰۵
دشمن نباید نفس بکشد بزنید تا نابوده بشه نفس بکشده جون بگیر ترامپ نتانیاهو نباید ب زآری نفس بکشن بزنید تانابو دیی کامل اسرائیل انشاالله
ناشناس
۰۲:۳۷ ۲۶ تير ۱۴۰۵
قاره پیما بزنید زیر ساختهای خود امریکا ولو با همکاری کره شمالی باشه بزنید
ناشناس
۰۱:۳۶ ۲۶ تير ۱۴۰۵
بمیرم برات مادرم سرزمینم....
ناشناس
۲۳:۴۸ ۲۵ تير ۱۴۰۵
چرا به خودامریکا حمله نمیکنه پرروشد
ناشناس
۲۰:۱۳ ۲۶ تير ۱۴۰۵
آمریکا جنایتکار به صورت غیر قانونی و هم بدون مجوز شورای امنیت سازمان ملل متحد بارها به همراه رژیم کودک کش صهیونیستی جنایتکار با کمک، حمایت و پشتیبانی ناتو جنایتکار به کشورمان تجاوز و حمله کردند و مردم عادی تهران و هم مردم عادی سایر شهرهای ایران را بمباران و قتل عام کردند. پس وظیفه ما 100 درصد فقط این است و هم واجب است که با بمب اتمی انتقام خون شهیدان را از آمریکایی ها جنایتکار و هم مزدورانشان بگیریم.
ناشناس
۲۰:۱۴ ۲۶ تير ۱۴۰۵
ایران هم باید به طور مستقیم، علنی و شکار به بیمارستان های در شهرهای مختلف آمریکا حمله کند.