سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

واکنش پلیس به بازنشرِ ویدئوهایِ تکراری از سخنگوی فراجا

پلیس به فیک نیوزها و بازنشرِ ویدئوهایِ تکراری از سخنگوی فراجا واکنش نشان داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - دفتر سخنگوی فراجا اعلام کرد: در چند روز اخیر فیلمی قدیمی و مربوط به اردیبهشت سال ۱۴۰۳ از سخنگوی فراجا در خصوص مسائل اجتماعی و برخورد با هنجارشکنان به‌ عنوان اظهاراتِ جدید در برخی رسانه‌ها منتشر شده است.

همچنین فیک نیوزهایِ متعددی با استفاده از هوش مصنوعی در خصوص موضوعاتِ پوشش و عفاف و حجاب به نقل از سردار منتظرالمهدی در برخی از صفحات شبکه‌های اجتماعی مشاهده شده است. 

مجددا تأکید می‌گردد که این محتواها تماما جعلی و ساخته هوش مصنوعی یا تکراری و بازنشر از زمان‌های گذشته بوده و شهروندان گرامی صرفا اخبار و اطلاعات پلیس را از وب‌گاه خبری پلیس یا مراجع رسمی خبری در کشور دنبال نمایند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۴۴ ۳۰ تير ۱۴۰۵
سلام من یکی از اهالی محله گورت از توابع منطقه 15 خوراسگان اصفهان هستم با مورد مزاحمت با پلیس 110 تماس گرفتم بسیار رفتار بی ادبانه و غیر مسولانه با مردم دارند شعور اجتماعی صفر خواهشمندم رسیدگی کنید آقای رادان