سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زلنسکی: روسیه تصاویر ماهواره‌ای از خاورمیانه را در اختیار ایران قرار می‌دهد

رئیس جمهور اوکراین مدعی شد روسیه تصاویر ماهواره‌ای از کشور‌های حوزه خلیج فارس و پایگاه‌های آمریکا را در اختیار ایران قرار می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین که برای پنجمین سال متوالی درگیر جنگ فرسایشی با مسکو است، ادعا می‌کند که روسیه تصاویر ماهواره‌ای خود از آسیای غربی را در اختیار ایران قرار می‌دهد تا از آنها برای انجام حملات در منطقه استفاده شود. 

زلنسکی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «از ابتدای ماه ژوئیه، نظارت فعال ماهواره‌ای روسیه بر کشور‌های حوزه خلیج فارس و پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه را ثبت کرده‌ایم. این تصاویر در اختیار ایران قرار می‌گیرد».

وی همچنین مدعی شد: «میان تصاویر ماهواره‌ای روسیه از این اهداف و حملات ایران، هم پیش از حملات برای آماده‌سازی و هم پس از آن برای ارزیابی خسارات، همبستگی آشکاری وجود دارد».

خبرگزاری رویترز هفته گذشته به نقل از ۴ منبع آگاه گزارش داد که حملات پهپادی ایران به تأسیسات سازمان سیا در خلیج فارس، تحلیلگران اطلاعاتی آمریکا را بر آن داشته است تا بررسی کنند که آیا روسیه با ارائه اطلاعات به تهران کمک کرده است یا خیر. این افراد که به شرط ناشناس ماندن در مورد مسائل امنیت ملی صحبت کردند، گفتند که مقامات اطلاعاتی آمریکا هنوز به نتیجه‌گیری‌های قطعی در مورد احتمال دخالت روسیه نرسیده‌اند.

منبع: رویترز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۳۸ ۰۵ مرداد ۱۴۰۵
روسیه هیچ تردیدی در مورد همدستی و مشارکت غرب در عملیات‌های تروریستی کی‌یف ندارد. استقرار نیروهای خارجی در اوکراین به معنای مداخله نظامی است و تهدیدی مستقیم برای امنیت روسیه محسوب می‌شود.
ناشناس
۱۸:۲۱ ۰۵ مرداد ۱۴۰۵
بله روسیه می دهد ، چین هم می دهد تا کور شود هر آن کس که نتواند دید.
ناشناس
۲۲:۱۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
اوکراین عروسک خیمه‌شب‌بازی آمریکا است.
اوکراین عروسک خیمه‌شب‌بازی اروپا است.
ناشناس
۱۳:۱۳ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
اوکراین پایگاه نظامی برای آمریکا، اروپا و ناتو تبدیل شده است.
ناشناس
۱۳:۱۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
پاسخ اوکراین باید داده شود
اوکراین باخاک یکسان کنید زنده باد ایران
ناشناس
۱۲:۴۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
قیافه رو
ناشناس
۱۱:۵۷ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
وقتی یک رقاص رئیس جمهور می شود🤮🤮🤮
ناشناس
۱۰:۵۹ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
آقای زلنسکی، این حرفهای شما منافقانه است و همدست شیطان صفتان شده ای. خودت را بیش از این بی آبرو مکن.
ناشناس
۱۲:۵۴ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
زلینسکی بدبخت تحقیر شده خودت نوچه غربیها هستی ترامپ چقدر تحقیرت کرد حالا غلط زیادی هم کردی کشتی ایران را زدی خدا به دادت برسه هرچند عددی نیستی عوضی .حساب تو را هم به موقع اش.
ناشناس
۰۹:۱۳ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
ولودیمیر زلنسکی بی ادب رئیس‌جمهور اوکراین جنایتکار از سال 1400 تاکنون ثابت کرده است و نشان داده است که سگ دست نشانده آمریکا، اروپا، ناتو، ترکیه و اسرائیل بوده است.
ناشناس
۰۹:۱۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
دلیل و علت حمله ارتش وحشی اوکراین جنایتکار به شناور تجاری ایرانی در دریای خزر چه چیست و چه بوده است
که جمهوری اسلامی ایران قاطعانه از امنیت و منافع ملی خود دفاع کرده و تعرض به جان و دارایی شهروندان خود را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت.
ناشناس
۱۹:۲۲ ۰۵ مرداد ۱۴۰۵
ایران با روسیه بیش از 20 سال است که قرارداد نظامی دارد و هیچ ارتباطی و ربطی به جنگ روسیه و اوکراین ندارد تجاوز و حمله ارتش وحشی اوکرین به شناور تجاری ایرانی در دریای خزر نقض حاکمیت ملی ایران است پاسخ و جواب اوکراین جنایتکار باید داده شود.
ناشناس
۰۹:۱۰ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
احضار کاردار اوکراین در تهران در پی حمله به شناور تجاری ایران در دریای خزر هیچ فایده ای، نتیجه ای، سودی و ارزشی برای مردم و کشور ندارد و باید پاسخ و جواب نظامی بدهید
و باید از اوکراین انتقام بگیرد.
ناشناس
۲۲:۰۹ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
اوکراین جنایتکار هم از شکست‌های آمریکا جنایتکار عبرت نگرفته است
پاسخ اوکراین جنایتکار باید داده شود.
ناشناس
۰۹:۱۰ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
آمریکا، کشورهای اروپایی، ناتو، ترکیه، رژیم صهیونیستی و هم برخی کشورهای عربی از اسفند ماه سال 1400 تاکنون شریک جرم جنایت های اوکراین بودن و هنوز هم هستند و هم تسلیحات اوکراین جنایتکار را تامین می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند.
ناشناس
۲۰:۰۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
آمریکا، کشورهای اروپایی، ناتو، ترکیه، رژیم صهیونیستی و هم برخی کشورهای عربی از اسفند ماه سال 1400 تاکنون 100 درصد عامل جنگ روسیه و اوکراین هستند
ناشناس
۰۸:۱۸ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
مدرک و سند ؟
ناشناس
۰۷:۵۹ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
وقتی یک دلقک سیرک رییس جمهور میشود نتیجه همین گزافه گوییها میشود این دلقک حتی اجازه ندارد نام ایران ما را به زبان بیاورد
ناشناس
۰۷:۴۴ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
تا زمانیکه یهود روی کره زمین باشد هیچ ملتی روی خوش نخواهد دید ' اینم از تبار همان جهود کثیف هستش
ناشناس
۰۶:۱۶ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
خب باشه. مگه آمریکا به اوکراین میلیاردها دلار سلاح نداده که روسیه رو هدف بگیرید؟
ناشناس
۰۰:۰۲ ۰۴ مرداد ۱۴۰۵
این پست بی شرف را با موشک بکوبید دلقک سیرک کثیف خیلی دور برداشته
ناشناس
۲۳:۳۲ ۰۳ مرداد ۱۴۰۵
تو رو‌ سننه دلقک دوزاری