سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیلان در اوج فعالیت‌های تولیدی/ تصویب تسهیلات برای ۱۳۸ بنگاه تولیدی

استاندار با بیان اینکه گیلان در فصل اوج فعالیت‌های تولیدی قرار دارد، از تصویب ۲۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای ۱۳۸ بنگاه تولیدی استان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - هادی حق‌شناس، استاندار گیلان امروز (یکشنبه ۴ مرداد ماه) از تصویب ۱۳۸ پرونده تسهیلاتی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان خبر داد و گفت: پرداخت ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از محل رونق تولید برای حمایت از واحد‌های اقتصادی و تأمین سرمایه در گردش بنگاه‌های تولیدی استان به تصویب رسید.

او در حاشیه این جلسه که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی، بانک‌های عامل و فعالان اقتصادی برگزار شد، گفت: این نشست‌ها با هدف بررسی مستمر مشکلات واحد‌های تولیدی و اتخاذ تصمیم برای رفع موانع موجود به‌صورت ماهانه و در صورت نیاز با فاصله زمانی کمتر برگزار می‌شود.

استاندار گیلان افزود: در جلسه امروز، مسائل و مشکلات ۵ بنگاه اقتصادی استان در حوزه‌های تأمین تسهیلات، برق و برخی خدمات دستگاه‌های اجرایی بررسی شد و با همکاری دستگاه‌های مرتبط و شبکه بانکی، تصمیمات لازم برای رفع موانع اتخاذ شد.

حق‌شناس با اشاره به تصویب ۱۳۸ پرونده تسهیلاتی در این نشست، تصریح کرد: شبکه بانکی باید با بهره‌گیری از ظرفیت منابع ملی، حمایت از واحد‌های تولیدی و تأمین سرمایه در گردش بنگاه‌های اقتصادی را با جدیت دنبال کند. او با بیان اینکه استان در فصل اوج فعالیت‌های تولیدی قرار دارد، گفت: هدف از پرداخت تسهیلات رونق تولید، حمایت از واحد‌هایی است که با مشکل سرمایه در گردش مواجه هستند تا با تأمین منابع مالی مورد نیاز، روند تولید، اشتغال و فعالیت اقتصادی در استان تقویت شود.

استاندار گیلان همچنین ضمن قدردانی از همکاری شبکه بانکی و دستگاه‌های اجرایی افزود: تمامی پرونده‌های مطرح شده در این نشست با رویکرد حل مسئله و حمایت از تولیدکنندگان بررسی شد و همکاری بانک‌ها در مسیر رفع مشکلات واحد‌های تولیدی قابل تقدیر است.

منبع: روابط عمومی استانداری گیلان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.