سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرانسه خواستار محدودیت تجارت اتحادیه اروپا با شهرک‌های صهیونیستی شد

وزیر خارجه فرانسه خواستار محدودیت تجارت اتحادیه اروپا با شهرک‌های یهودی‌نشین در کرانه باختری اشغالی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - ژان-نوئل بارو، وزیر امور خارجه فرانسه می‌گوید پاریس خواستار آن است که اتحادیه اروپا تجارت با شهرک‌های غیرقانونی یهودی‌نشین در کرانه باختری اشغالی را محدود کند.

بارو در گفت‌و‌گو با رادیو بین‌المللی فرانسه گفت که این هفته بار دیگر از کشور‌های اروپایی خواسته است در این زمینه پیش بروند.

او گفت: «این شهرک‌ها غیرقانونی هستند. طبیعی نیست که اتحادیه اروپا بتواند از تجارت با آنها حمایت کند».

وزیر خارجه فرانسه همچنین «انفجار بی‌سابقه خشونت» از سوی صهیونیست‌ها در کرانه باختری اشغالی را محکوم کرد و گفت این خشونت‌ها به کرامت فلسطینیان آسیب می‌زند.

منبع: آناتولی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۱۴ ۱۵ شهريور ۱۴۰۵
این کشور یکی به نعل می زند و یکی به میخ این سیاست نیست تزویر وریا است که مکرون در پیش گرفته است
ناشناس
۰۱:۳۳ ۱۵ شهريور ۱۴۰۵
اتحادیه اروپا باید از خواب بیدار بشه و تمام روابط خود را با رژیم اشغالگر صهیونیستی تروریستی کودک کش قطع کنه