سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عربستان هدف قرار گرفتن تاسیسات انرژی خود را تائید کرد

وزارت انرژی عربستان از هدف قرار گرفتن شماری از سایت‌های انرژی خود خبر داد و اعلام کرد این حملات موجب وقوع آتش‌سوزی و توقف فعالیت‌های عملیاتی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - یک منبع رسمی در وزارت انرژی عربستان امروز سه‌شنبه اعلام کرد که تعدادی از تاسیسات و سایت‌های بخش انرژی در منطقه جنوبی این کشور هدف حمله قرار گرفته‌اند. او اعلام کرد که مقامات ذیصلاح مقابله با این حملات و اتخاذ اقدامات لازم را آغاز کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس)، این منبع توضیح داد که این حملات باعث آتش‌سوزی در تعدادی از نقاط شده و منجر به توقف برخی فعالیت‌های عملیاتی شده است، در حالی که تیم‌های میدانی متخصص در حال مهار آتش‌سوزی، ایمن‌سازی مکان‌ها و ارزیابی خسارات هستند.

این خبرگزاری افزود که این حملات همچنین منجر به جراحات با شدت‌های مختلف برای تعدادی از شهروندان و ساکنان شده است و خاطرنشان کرد که مراقبت‌های پزشکی لازم به مجروحان ارائه می‌شود.

این منبع سعودی تایید کرد که مقامات ذیصلاح همچنان به مقابله با پیامد‌های این حملات ادامه می‌دهند و اقدامات لازم را برای تضمین ایمنی تاسیسات و کارگران و تداوم کار، مطابق با برنامه‌های عملیاتی مصوب، انجام می‌دهند.

گزارش‌ها از حملات گسترده یمن به اهداف متعدد در عربستان سعودی حکایت دارد. بر اساس اخبار رسیده، موج جدیدی از موشک‌ها و پهپاد‌ها از یمن به سمت شهر ابها و سایر نقاط عربستان شلیک شده است. 

شبکه المسیره یمن نیز از شنیده شدن صدای انفجار در مناطق مختلف عربستان از جمله ابها، خمیس مشیط و جیزان خبر داده است. همچنین گزارش‌ها حاکی از هدف قرار گرفتن پایگاه هوایی ملک خالد در استان خمیس مشیط است.

منبع: اسپوتنیک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.