سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

 پرس تی‌وی اجلاس بریکس در دهلی‌نو را پوشش ویژه می‌دهد

طی تعامل با شبکه‌های ویون هند و سی‌جی‌تی‌ان چین، شبکه پرس تی‌وی اجلاس بریکس در دهلی‌نو را پوشش ویژه می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان - شبکه بین المللی پرس تی‌وی هم‌زمان با برگزاری اجلاس بریکس در دهلی‌نو، برای پوشش رسانه‌ای این رویداد مهم بین المللی، تدارک ویژه خبری و برنامه‌سازی دیده است که با همکاری دو شبکه ویون هند و سی‌جی‌تی‌ان چین به اجرا درمی‌آید.

 اجلاس بریکس روز‌های شنبه و یکشنبه، ۲۱ و ۲۲ شهریور، در دهلی‌نو برگزار می‌شود؛ نشستی که در شرایط پرتنش کنونی نظام بین الملل، از جایگاه ویژه‌ای در حوزه‌های سیاسی و اقتصادی برخوردار است.

پرس‌تی‌وی در روز‌های برگزاری این رویداد، با‌توجه‌به اهمیت آن و حضور رئیس‌جمهور ایران در اجلاس، پوشش آن را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده و ضمن اختصاص برنامه «شکاف اقتصادی» به‌تهیه‌کنندگی کاوه تقوایی به این موضوع، با بهره گیری  از ظرفیت شبکه‌های ویون هند و سی‌جی‌تی‌ان چین، پوشش چندجانبه خبری و تحلیلی از این نشست ارائه می‌کند.

در جریان برگزاری اجلاس و پوشش لحظه‌ای و زنده رویدادها، دیدار‌های رهبران کشورها، سخنرانی‌ها و حواشی اتفاقات اجلاس، عادل میر، خبرنگار پرس تی‌وی در هند، در کنار خبرنگار شبکه ویون هند، در محل برگزاری نشست حضور خواهد داشت و با گزارش‌های زنده، آخرین تحولات، مواضع رهبران و جزئیات مذاکرات را به مخاطبان پرس تی‌وی منتقل خواهد کرد.

همچنین در چهارچوب تعامل رسانه‌ای با شبکه سی‌جی‌تی‌ان چین، مجریان و کارشناسان این شبکه در ارتباط‌های زنده با آنتن پرس تی‌وی حضور می‌یابند تا از منظر کارشناسی، ابعاد سیاسی و اقتصادی اجلاس و نقش بریکس در تحولات جاری جهانی و دغدغه‌های کشور‌های عضو آن را بررسی کنند.

گسترش بریکس و افزایش شمار اعضای آن، این گروه را به یکی از مهم‌ترین سازوکار‌های همکاری میان اقتصاد‌های نوظهور و کشور‌های مستقل تبدیل کرده است. استفاده از ارز‌های ملی در مبادلات، کاهش وابستگی به سازوکار‌های مالی تحت‌سلطه غرب و پیگیری اصلاحات در ساختار نهاد‌های بین المللی، ازجمله محور‌های مهم مورد‌توجه در این اجلاس است که باتوجه‌به رویداد‌های جاری منطقه غرب آسیا و تأثیر آن بر اقتصاد اعضای گروه و جهان، زیر ذره‌بین برنامه «شکاف اقتصادی» شبکه پرس تی‌وی است که در گفت‌و‌گو با کارشناسان مطرح ایرانی، هندی و چینی و در جریان یک تعامل سه‌جانبه، ازسوی پرس تی‌وی و شبکه‌های همکار به بحث گذاشته می‌شود.

همکاری رسانه‌ای میان پرس تی‌وی، ویون هند و سی‌جی‌تی‌ان چین، زمینه را برای ارائه روایتی مستقیم، چندصدایی و مبتنی‌بر دیدگاه کشور‌های عضو بریکس، از یکی از مهم‌ترین نشست‌های بین المللی سال، فراهم می‌کند.

منبع: روابط‌عمومی شبکه پرس تی‌وی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.