سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضربه پلیس به باند‌های سازمان یافته اقتصادی در گیلان

فرمانده انتظامی گیلان از ضربه ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی پلیس به باند‌های سازمان یافته اقتصادی در این استان طی ۵ ماهه امسال خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار حسین حسن‌پور، فرمانده انتظامی گیلان امروز (دوشنبه ۲۳ شهریور ماه) در قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مبارزه با جرائم و مفاسد اقتصادی که با حضور رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، استاندار، خبرنگاران و مسئولان انتظامی برگزار شد، با تبیین شرایط جنگ اقتصادی، بر عزم راسخ پلیس برای حفاظت از امنیت معیشتی مردم و برخورد قاطع با اخلالگران کلان اقتصادی تأکید کرد.

او با بیان اینکه مبارزه با قاچاق و مفاسد اقتصادی تکلیفی انقلابی است، گفت: پلیس امنیت اقتصادی گیلان با سرلوحه قرار دادن منویات فرماندهی معظم کل قوا، رویکرد خود را از تمرکز بر پرونده‌های خرد به سمت ضربه به سرشبکه‌ها، باند‌های سازمان‌یافته و مفسدان کلان اقتصادی تغییر داده است.

فرمانده انتظامی گیلان افزود: در این مسیر، ما حامی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی قانونمند هستیم، اما در برابر کسانی که با سودجویی و احتکار، سفره مردم را هدف قرار می‌دهند، با تمام قوا ایستاده‌ایم.

سردار حسن‌پور در ادامه با تشریح دستاورد‌های ۵ ماهه اخیر پلیس گیلان و اشاره به ثبت پرونده‌هایی به ارزش بالغ بر ۱۲۰ هزار میلیارد تومان تصریح کرد: با اشراف اطلاعاتی و اقدامات عملیاتی پلیس، در بخش کشف کالای احتکاری شاهد رشد ۷۴ درصدی نسبت به سال گذشته بوده‌ایم و مجموع کشفیات در حوزه قاچاق و احتکار به رشد ۶ برابری رسیده است.

میزبانی گیلان از ۳۵ میلیون مسافر در ۵ ماه گذشته

او همچنین به وضعیت خاص گیلان به عنوان یکی از مبادی مهم تجاری کشور و پذیرش حجم عظیم مسافر اشاره کرد و گفت: این استان در ۵ ماه گذشته میزبان ۳۵ میلیون مسافر و ۹ میلیون دستگاه خودرو بود، اما با برنامه‌ریزی‌های دقیق انتظامی و همکاری با سایر دستگاه‌های ذیر‌بط، هیچگونه خلاء یا کمبودی در عرضه اقلام اساسی و استراتژیک استان به وجود نیامد؛ این موفقیت، نتیجه نظارت‌های میدانی و پیشگیرانه پلیس در سطح استان است.

فرمانده انتظامی استان گیلان تصریح کرد: مأموریت مبارزه با قاچاق کالا و ارز اکنون به اولویت اول تمام رده‌های انتظامی، از ستاد تا دورافتاده‌ترین کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها تبدیل شده است. این روند با قوت و استمرار ادامه خواهد داشت و پلیس اجازه نخواهد داد عده‌ای سودجو، امنیت اقتصادی جامعه را خدشه‌دار کنند.

منبع: مرکز اطلاع رسانی پلیس گیلان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.