هشدار به استفاده از رنگ غيرمجاز در بيسكويت و يخمك

مدير نظارت و كنترل مواد غذايي و بهداشتي آرايشي معاونت غذا و داروي هرمزگان نسبت به خطرات استفاده از مواد غذايي داراي رنگهاي غير مجاز هشدار داد.

به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دكتر مريم السادات موسوي زاده، مدير نظارت و كنترل مواد غذايي و بهداشتي آرايشي معاونت غذا و داروي هرمزگان استفاده مناسب و در حد مجاز رنگهاي مورد تاييد نمي تواند اثر نامطلوبي روي سلامت افراد بگذارد اما استفاده بيش از اندازه آنها مي تواند عطر و طعم غذا را تحت تاثير قرار دهد و سلامتي مصرف كننده را به خطر بيندازد.

وي افزود: بسته به نوع رنگ احتمال بروز سرطان ، بيماري هاي كليوي و كبدي در مصرف كنندگان وجود دارد و استفاده از رنگ هاي غيرمجاز در خوراكي هاي كودكان مانند بيسكويت ،يخمك ،آبنبات ،ژله و ديگر خوراكي ها مي تواند باعث آسيب ديدن كبد و كليه گردد.

موسوي زاده درباره چگونگي تشخيص مجاز يا غيرمجاز بودن رنگ هاي خوراكي اظهار داشت :چنانچه پس از حل كردن رنگ در آب ولرم درون ظرف سراميك سفيد و خالي كردن آن اثر رنگ روي ظرف باقي بماند مي توان گفت رنگ استفاده شده غيرمجاز بوده است.

وي توصيه كرد براي بهبود رنگ و ظاهر مواد غذايي و حفظ سلامت خانواده از رنگ هاي طبيعي استفاده شود.

وي آب اسفناج يا جعفري براي رنگ سبز ،آب چغندر را مناسب براي رنگ قرمز و استفاده از زعفران را براي تهيه رنگ زرد مناسب دانست.

موسوي زاده همچنين استفاده از پودر كاكائو براي رنگ قهوه اي در كيك و شيريني و استفاده از شربت توت فرنگي و آلبالو را براي ايجاد رنگ قرمز در نوشيدني ها و شيريني ها پيشنهاد كرد. /ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار