اراک/

عسل های تقلبی را بشناسید !

عسل خوب غلیظ است یا رقیق؟

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، یکی از باورهای غلط در مورد عسل این است که عسل غلیظ بهتر از عسل رقیق است اما این باور غلط است.

عسل طبیعی در هوای سرد غلیظ می‌شود و در هوای گرم رقیق می‌شود. به عنوان مثال عسل اگر در یخچال قرار گیرد غلیظ می‌شود و زمانی که در دمای اتاق قرار گیرد رقیق می‌شود، ضمناً عسل جنگل‌های شمال و عسل مرکبات رقیق‌تر از عسل‌های مناطق کوهستانی است، اما بدان معنی نیست که عسل مرکبات یا جنگل از کیفیت پایین‌تری نسبت به عسل کوهستان است، تنها رطوبت در این عسل‌ها به علت شرایط آب و هوایی منطقه بالا می‌رود که در نتیجه ممکن است این عسل‌ها سریع‌تر در معرض تخمیر قرار گیرند که با انجام مراحل صحیح بسته بندی و انبار داری و مصرف سریع این عسل‌ها می‌توان این مسئله را حل نمود.

از نظر خواص نیز همه عسل‌ها دارای مواد قندی هستند که به سرعت جذب بدن می‌شوند و از نظر طعم، بو، مزه نیز گل هر گیاهی خواص منحصر به فرد خود را دارد و طبیعتاً برتری خاصی بین آن‌ها وجود ندارد.

بعضی عسل‌ها فقط اسمشان عسل است !

تا حدود زیادی ترکیب و خواص عسل‌های مختلف با هم یکسان هستند البته اگر تغییراتی در روند تولید آن‌ها داده نشده باشد. عسل‌های ارزان‌قیمت موجود در بازار که به «عسل چینی» معروفند، در حقیقت عسل نیستند بلکه «گلوگز مایع» هستند.

(گلوکز مایع» در صنعت تهیه محصولات قندی اهمیت زیادی دارد و از هیدرولیز نشاسته ذرت، گندم، سیب‌زمینی و. به دست می‌آیند. در واقع عسل‌های چینی، نشاسته یا قندی هستند که طی فرآیند هیدرولیز تهیه می‌شوند. رنگ و ظاهر این نوع عسل‌ها، شبیه عسل طبیعی است اما با شیرینی کمتر./س
برچسب ها: عسل ، تقلبی ، طبیعی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.