سنندج/

تامین نیازهای تغذیه بدن با تنوع مصرف غذا در ماه رمضان

برخرداری در ماه مبارک رمضان با رعایت تنوع و تعادل در مصرف غذا نیازهای تغذیه ای بدن تامین می شود

به گزارش خبرنگار با شگاه خبر نگاران سنندج ،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با اصول صحیح تغذیه ای در ماه مبارک رمضان علاوه بر اثار معنوی تاثیرات زیادی بر سلامت جسمی روزه دار دارد .
بیدار پور افزود : بدن در زمان افطار در حال استراحت کامل است که باید از مواد غذای مناسب به دستگاه گوارش فشار وارد نمی کند استفاده کرد.
وی به روزه داران توصیه کرد :شام را با غذا های سبک،کم قند و فیبردار مثل سوپ،سبزیجات یا سالاد که فشار چندانی به معده وارد نمی کند شروع کرده و شام را به صورت سبک میل کنند ./س


برچسب ها: روزه ، افطار ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.