فیلم / تولید برنج مصنوعی

اندونزيايي ها بيش از ساير کشورهاي جهان برنج مصرف مي کنند.

به گزارش گروه چند رسانه ای باشگاه خبرنگاران ، رشد قيمت جهاني برنج باعث نگراني درباره تامين اين کالاي اساسي شده است. از سوي ديگر فقر فزاينده ترس هايي درباره خطر کمبود و قحطي ايجاد کرده است.
پژوهشگران موسسه کشاورزي بوگور اندونزي نوعي برنج از گياهان محلي توليد کردند که مزه برنج معمولي دارد.
اين برنج مصنوعي از ترکيب کربوهيدراتهاي طبيعي ذرت ، سيب زميني هندي و نشاسته خوراکي ساگو و کاساف درست شده است.
ترکيبات در دستگاه ويژه ريخته شده و تحت فشار قرار گرفته و پخته مي شود و در آخر به شکل دانه شکل برنج در مي آيد.
اين محصول نيمه پخته است.
يکي از پژوهشگران مي گويد : نام اين برنج را برنج سفارشي گذاشتيم زيرا آن را با احتياجات ويژه ساختيم. مثلا اگر بخواهيم براي افراد فقيري که کمبود ويتامين آ ، آهن و پروتئين دارند مي توانيم برنج مصنوعي را به گونه اي توليد کنيم که اين مواد را در خود داشته باشد.هم اکنون برنج مصنوعي گران تر از برنج طبيعي است.


برچسب ها: برنج ، مصنوعی ، اندونزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی حسین زاده
۰۱:۲۴ ۱۹ مهر ۱۳۹۳
سلام
تو این بحران اقتصادی و قیمت پایین برنج ایرانی البته با توجه به هزینه های بالای کاشت و داشت و برداشت این محصول میشه در کنار کشاورزی تولید برنج مصنوعی رو شروع کرد.
لطفا اطلاعات بیشتری تو این زمینه ارائه بفرما ید.
با تشکر
آخرین اخبار