ایلام/

نظارت وکنترل28 اکیپ بهداشتی بر مراکز عرضه محصولات ‏دامي

مدیرکل دامپزشکی استان ايلام گفت:28 اکیپ ثابت و سیار اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت ‏بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع، نگهداری وعرضه فراورده‌های دامی در سطح استان در ماه ‏مبارک رمضان را برعهده دارند.‏

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ دکتر وهاب پیرانی با بیان این مطلب افوزد: با توجه به اهمیت ‏بهداشت فراورده‌های خام دامی در سلامت آحاد جامعه و افزایش سرانه مصرف فراورده‌های ‏پروتئینی با منشاء دامی در این ماه، این دستگاه با بکارگیری تمام امکانات و سازماندهی ‏اکیپ‌های نظارتی در سطح استان سلامت این فراورده‌ها را کنترل می‌کند.‏
وی خاطرنشان کرد:سال گذشته بیش از 192 تن فراورده خام دامی فاسد، آلوده، تاریخ مصرف ‏گذشته و غیرقابل مصرف توسط ناظران و بازرسان بهداشتی دامپزشکی از مراکز تولید و توزیع ‏جمع‌آوری و معدوم شده است.‏
پیرانی اضافه کرد: بیشترین فراورده غیرقابل مصرف کشف و معدوم شده در مراکز تولید و ‏توزیع سطح استان، گوشت قرمز و شیر بوده است.‏
وی با بیان اینکه خانواده‌ها جهت حفظ سلامت خود، فراورده‌های خام دامی مورد نیاز را از ‏مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند تا شاهد سلامت عمومی باشیم، تصریح کرد: با ‏توجه به نامگذاری امسال به عنوان سال "تولید ملی" این دستگاه تمام تلاش خود را در راستای ‏امنیت غذایی و برخورد شدید با متخلفان خواهد کرد.‏/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.