دبیر هیئت کاراته استان فارس از پیشنهاد میزبانی استان فارس برای برگزاری کلاس ارتقای داوری با حضور رئیس شورای داوران فدراسیون جهانی کاراته خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران فارس محمد جوادشلتوک‌کار گفت: «کان کاسیس» شهریورماه سال جاری برای حضور در یک دوره کلاس ارتقای داوری تا درجه RAبه ایران سفر می کند، از همین رو بر اساس رایزنی‌ها و مذاکراتی که با رئیس فدراسیون و رئیس کمیته داوران فدراسیون کاراته داشته‌ایم به دنبال این هستیم تا زمینه میزبانی این کلاس و حضور کان کاسیس را در شیراز فراهم کنیم.

وی ادامه داد: این کلاس با حضور تمام داوران آسیایی و جهانی برگزار می‌شود و ارتقاء نیز تا درجه RAدر آن لحاظ شده است.

شلتوک‌کار با اشاره به ظرفیت‌های موجود فرهنگی، مذهبی و تاریخی موجود در استان فارس افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بازدید از اماکن مذهبی نظیر حرم مطهر حضرت شاه‌چراغ (ع)، حافظیه، سعدیه، باغ ارم و ... در برنامه این کلاس گنجانده شده است.

وی گنجاندن برنامه بازدید از این اماکن را در کلاس ارتقای داوری، با هدف معرفی جاذبه‌های مذهبی و تاریخی استان فارس دانست و افزود: این یک اتفاق نوین است که با ابتکار هیئت کاراته فارس انجام می‌شود و به شدت مورد استقبال رئیس فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است.

شلتوک‌کار در ادامه از درخواست هیئت کاراته این استان برای صدور مجوز برگزاری آزمون ارتقای کمربند تا دان سه برای سبک‌های فعال این استان خبر داد و افزود: طی نامه‌ای از مسئولان سبک‌ها خواسته‌ایم تا با ارائه مدارک مربوط به اعضای کمیته فنیدرخواست خود را برای اخذ مجوز برگزاری آزمون به هیئت کاراته این استان ارائه دهند تا هیئت نیز این درخواست را برای صدور مجوز به فدراسیون ارائه دهد./س 


برچسب ها: کاراته ، کمیته ، داوران ، جهانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.