به گزارش
سرويس بين الملل باشگاه
خبرنگاران به نقل از شبكه العالم ؛ "علی ابوالخير" روز سه شنبه در مصاحبه این شبکه با اظهار داشت : شاهزاده بندر بن سلطان در زماني رياست سرويس اطلاعات عربستان را به دست گرفت كه انقلابهای عربي منطقه را فراگرفته است، و اين نسیم تغییر به زودي عربستان را نيز فراخواهد گرفت چرا كه اكثر شهرهاي عربستان صحنه تظاهرات مردمی است.
ابوالخير خاطرنشان کرد : عربستان فاقد نظام حكومتي عادلانه و دمكراتيك و قانون اساسي مردمي است؛ قانون در اين كشور وجود ندارد تا مسئولان قضائي طبق آن عمل كنند بلكه آنها طبق تفكرات وهابي خود عمل مي كنند.
این كارشناس سياسي عربستاني تأکید کرد: تظاهرات اعتراض آميز همچنان در شرق ، غرب و جنوب عربستان برگزار مي شود و مردم خواستار تغييرات و تحقق مساوات و عدالت هستند.
ابوالخير گفت: هيچ گروه مخالفي در عربستان وجود ندارد تا نظرات خود را بيان كند، زيرا سرنوشت هر مخالفي زندان است و شخصيت هاي مذهبي اين كشور نيز براي تخريب وجهه مخالفان آنها را قانون شكن معرفي مي كنند.
ابوالخير اظهار داشت: مردم عربستان از تبعيض مذهبي ، سياسي و آموزشي رنج مي برند .