اراک/

کاهش ضریب هوشی کودک با کم خونی در دو سالگی

کم خونی در دو سال اول زندگی، اثرات غیر قابل جبرانی بر رشد و تکامل مغزی کودک دارد و موجب کاهش ضریب هوشی کودک می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، با توجه به اینکه ضعف و خستگی، کاهش قدرت یادگیری و افت تحصیلی در نوجوانان از جمله مهم ترین عوارض فقرآهن است، اظهار داشت:‌ عوامل متعددی از جمله استفاده از غذاهای غیرخانگی و فست فودها مانند سوسیس و کالباس موجب فقر آهن می شود.

غذاهایی که در فست فودها طبخ می‌شود، دارای ارزش غذایی پایینی از نظر ویتامین و املاح مورد نیاز بدن بوده و کودکان و نوجوانانی که زیاد از این غذاها استفاده می‌کنند دچار کمبود آهن ، کلسیم و ویتامین د هستند.

علاوه بر مصرف فست فودها، دیر شروع کردن تغذیه تکمیلی کودک، عادات و الگوهای نامناسب غذایی مانند مصرف چای قبل یا بعد از صرف غذا، کاهش مصرف گوشت به ویژه گوشت قرمز، از جمله دلایل ابتلا به فقر آهن محسوب می شود.

افراد در برنامه غذایی روزانه خود از مواد غذایی آهن دار مثل گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم مرغ و سبزیجاتی مثل جعفری و شوید و حبوباتی مانند عدس و لوبیا استفاده کنند./س

برچسب ها: کودک ، کم خونی ، ضریب هوشی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.