کلينيک قلب؛

کره دشمن بيماران قلبي

تحقيقات نشان مي دهد خودداری از مصرف کره از مرگ هزاران بیمار مبتلا به ناراحتی قلبی جلوگیری می‌ کند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ خودداری از مصرف کره و سایر مواد غذایی حاوی مقادیر زیاد چربی ‌های اشباع شده می‌ تواند سالانه جان 3500 نفر را از مرگ نجات دهد.

منع مصرف کره و جایگزین کردن مواد غذایی سالم به جای آن می ‌تواند در پیشگیری از بروز بیماری‌ های قلبی عروقی که یکی از قاتلان اصلی مردم جهان است، تاثیر به سزایی داشته باشد.

متخصصان تغذیه توصیه می ‌کنند که روغن زیتون یا روغن هسته ی انگور را می ‌توانید به جای کره در طبخ غذا استفاده کنید. هر دوی این روغن‌ ها برای سلامتی بسیار مفید هستند. هیچ کدام از این روغن ‌ها، دارای چربی‌ های اشباع شده یا چربی‌ های ترانس نیستند.

کره فرآورده ی لبنی حاصل از شیر است که مانند دیگر محصولات حیوانی حاوی چربی اشباع شده است. چربی اشباع، نوعی از چربی است که در دمای اتاق جامد است. متاسفانه این نوع چربی، سطح کلسترول خون را بالا می ‌برد و موجب بروز انواع و اقسام بیماری‌ ها از قبیل بیماری ‌های قلبی می ‌شود.

مضرات استفاده از کره:

کره دارای اسیدهای چرب اشباع است که باعث افزایش کلسترول ، کلسترول LDL  می شودکه این مساله افزایش کلسترول سرم، باعث رسوب چربی در عروق بخصوص عروق کرونر می شود که باعث تنگی عروق کرونر و افزایش استعداد بدن به حملات قلبی عروق محیطی و عروق مغزی می شوند.

توصیه می‌شود روغن‌ها و چربی‌ها حداقل 15 و حداکثر30درصد از نیاز انرژی روزانه هر فرد را تأمین کنند. مقدار مصرف چربی و روغن برای یک فرد سالم و بالغ حدود 70گرم در روز پیشنهاد می‌شود که شامل چربی مرئی (روغن مایع و جامد) و چربی نامرئی (چربی گوشت، شیر، تخم مرغ، مغزها و...) است.

برچسب ها: کره ، بیماری قلبی ، چربی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.