میوه‌ها به‌ دلیل دارا بودن املاح و ویتامین ها، تأثیر به‌ سزایی در سلامت بدن از جمله پوست و مو دارند. اما چه میوه هایی تاثیر بیشتری را بر روی موهایمان می گذارند؟



به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، میوه‌ها سرشار از کلسیم،فسفر،سدیم،پتاسیم،منیزیم،آهن و ویتامین های cوA بوده و برای رشد و استحکام پوست و مو بسیار مؤثر و سودمند هستند.

مصرف مداوم میو‌ه‌ها در پیشگیری از بیماری‌‌های مختلف خصوصاً بیماری‌های پوست و مو،مانند ریزش موها و حتی درخشندگی،استحکام و رشد و نموشان نقش چشمگیری را ایفا می‌کنند و طراوات و زیبایی را به پوست و مو می‌ بخشند.

اصولاً میوه‌ها و سبزی‌های تازه، انواع و اقسام ویتامین‌ها و مواد معدنی را به بدن می ‌رسانند و وجود این مواد در سلامت پوست و مو مؤثر است.خوردن میوه‌ها به ‌دلیل داشتن خواص آنتی‌اکسیدانی،فرآیندهای تخریبی موجود در پوست و مو را تا حدودی کاهش می ‌دهد.همچنین پوست و مو در اثر عوامل آسیب‌رسان بیرونی مثل آفتاب،داروها،سن و ... آسیب‌پذیر خواهند بود.

افراد با خوردن میوه‌های تازه می‌ توانند ویتامین‌های موجود در آنها را جذب کنند و از تخریب و ریزش مو جلوگیری نمایند.این در حالی است که مالیدن عصاره ی آنها روی سر به دلیل عدم جذب شدن،فایده‌ای ندارد.حتی کرم‌های گیاهی نیز می‌ توانند باعث لطافت و مرطوب‌کنندگی پوست و مو شوند،ولی هرگز سلامت پوست و مو را در پی ندارند.

خوردن میوه‌ها و مالیدن آنها روی موها، تفاوت چندانی در سلامت و رشد آنها ندارند،فقط تا حدودی می ‌توانند پروتئین‌ها را به موها برسانند.به‌ عنوان مثال ماده پروتئینی موجود در سویا سبب درخشندگی موها می ‌شود، ولی باعث استحکام موها نمی ‌شود.همچنین موادی مانند روغن بادام شیرین به‌ عنوان مرطوب‌کننده‌ نقش مفیدی دارد، ولی سلامت موها را سبب نمی‌ شود.

میوه‌ها و سبزی‌هابه‌ دلیل داشتن ویتامین‌ها و مواد معدنی، نقش مهمی را در رشد و حفظ موها دارند.همچنین مصرف غذاهایی مانند نان سبوس دارو برنج که منابع سرشار ویتامین های گروه B و مرکبات و میوه هایی مثل کیوی که حاوی ویتامین C هستند،نیز در رشد و نمو موها تأثیر به سزایی دارند.عنصر روی که به وفور در گوشت قرمز و منابع پروتئینی یافت می‌ شود،از جمله عناصری است که استحکام موها را سبب شده و از ریزش آنها جلوگیری می ‌کند.استفاده از میوه‌ها به ‌طور موضعی،تأثیری بر رشد و نمو موها ندارند،زیرا مدت زمان تماس با این مواد کوتاه است.همچنین تأثیر شامپوهای حاوی مواد پروتئینی نیز روی استحکام و رشد موها به اثبات نرسیده است.برای تقویت موها و جلوگیری از ریزش آنها باید به مقدار قابل توجهی از میوه‌ها،سبزی‌ها،آب‌میوه‌های گوناگون مخصوصاً آب هلو،انگور،زردآلو،توت‌فرنگی و عصاره خرما استفاده کرد.مصرف مغزها مثل بادام، پسته و بادام زمینی به دلیل داشتن پروتئین،ویتامین های B1 و B2 برای درمان شوره سر،ریزش مو و تقویت و درخشندگی موها توصیه می ‌شود.

افراد مبتلا به شوره سر و ریزش مو می ‌توانند هفته‌ای یک یا دو مرتبه با روغن زیتون سرشان را ماساژ دهند که علاوه بر استحکام و درخشندگی موها، از سفید شدن آنها هم جلوگیری می‌کند."

یوسف زاده

برچسب ها: برای ، سلامت ، مو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.