کد خبر: ۴۱۰۰۳۲۹
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۸
اراک/

زنانی که مقادیر بیشتری سویا مصرف می‌کنند کمتر با خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی مواجه می‌شوند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، متخصصان با مطالعه روی تعدادی از زنان چینی دریافتند که مصرف بیشتر سویا خطر بروز امراض قلبی و عروقی را تا 54 درصد در زنان کاهش می‌دهد.

در مطالعات فوق هیچ شواهدی مبنی بر تاثیر پیشگیرانه سویا در رابطه با بیماری‌های قلبی در مردان مشاهده نشد.

هرچند علت قطعی این تفاوت بین زنان و مردان در مورد مصرف سویا هنوز مشخص نیست اما متخصصان احتمال می‌دهند که عواملی چون هورمون‌های جنسی و همچنین عادات تغذیه‌ای و سبک زندگی در این زمینه تاثیرگذار هستند./س

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سروش خبر
ایتا خبر
ویسپی خبر
گپ خبر
آی گپ خبر
بله خبر
توییتر خبر
اینستاگرام خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر