مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان‌غربی از ساخت و ساز 300 واحد مسکونی در منطقه زلزله‌زده ورزقان خبر داد.

محبوب زارع در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه اظهار داشت: با توجه به اینکه اکیپ امداد و نجات و مسئولان مرتبط در کمترین فاصله زمانی در منطقه زلزله‌زده حاضر شدند این نشان می‌دهد آمادگی کافی در این خطه برای مقابله با بلایای مختلف وجود دارد لیکن در هفته کاهش اثرهای بلایای طبیعی باید اقشار مختلف را با اهمیت این مبحث آشنا کرد.

وی تصریح کرد: ساخت و‌ساز این واحدهای مسکونی توسط کمیته امداد امام خمینی دنبال می‌شود لیکن امیدواریم در زمان مناسب و قبل از فرا رسیدن فصل سرما و آغاز بارندگی‌ها‌، عملیات عمرانی این پروِِژه‌ها به پایان رسیده و به صاحبان آنها تحویل داده شود.

وی با اظهار به اینکه دو ساعت و نیم بعد از دریافت گزارش وقوع زلزله، در منطقه حاضر شدیم ادامه داد: این قدرت و توانایی بین مسئولان وجود داشت که مدیریت ورزقان را برای امداد و نجات همچنین اداره امور بعد از آن بر عهده بگیرند ولی با این وجود برای ارتقای توانایی‌ها باید تلاش شود.

زارع به وقوع سانحه هوایی در چند سال اخیر اشاره کرد و گفت: تجربه تلخ سقوط هواپیما در کشور تکرار شده است ولی می‌توان گفت آذربایجان‌غربی تنها استانی است که 25 نفر را از این واقعه دلخراش نجات داده و در بیمارستان‌ها برای حفظ آنها تلاش بی‌امانی آغاز شد.

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان‌غربی با اظهار به اینکه باید از زلزله آذربایجان‌شرقی و ترکیه عبرت گرفت اظهار داشت: باید هشدارها و آموزش‌های لازم به اقشار مختلف مردم ارائه شود تا در زمان وقوع بلای طبیعی و تصنعی، مناسب‌ترین واکنش را از خود نشان دهند و در کمک‌رسانی به مصدومان، آواربرداری و … به یاری مسئولان بشتابند.

وی با اظهار به اینکه مدیریت بحران، حضور در سوانح و بلایا وظیفه انحصاری اورژانس و هلال احمر نیست خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی باید در این وادی وارد شده و احساس مسئولیت کنند، همچنین متناسب با ساختار سازمانی و مختصات کاری خود برای پیشگیری، مقابله و کاهش اثرات تلاش کنند./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha