برداشت25هزار تن چغندر قند با بالاترين عيار کشور از مزارع چهارمحال و بختياري پايان يافت.

به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران ،مدير کل جهاد کشاورزي چهارمحال و بختياري  گفت: اين مقدار چغندر قند از 650هکتار  مزارع چهارمحال و بختياري برداشت شده  است.
صفدر نيازي افزود:چهارمحال و بختياري جزو هفت استان برتر توليد چغندر قند در کشور است که اين محصول را با بالاترين عيار قند توليد و روانه بازار مصرف مي کند.
صفدر نيازي افزود:‌ هم اکنون عيار قند در چغند قند چهارمحال و بختياري بين 21 تا 22 درصد است در حاليکه در بيشتر استانهاي کشور عيار قند اين محصول بين 12 تا 14 درصد بوده است.
نيازي افزود: برداشت  چغندر قند از اواخر مهرماه آغاز و تا اواخر آبانماه  ادامه  دارد.
وي با اشاره به اينکه در چهارمحال و بختياري به علت سردسير بودن هوا چغندرقند به طور مـعمول دردوره بـهاره کشت مي شود ،افزود : شهرستان هاي کيار،شهرکرد،لردگان و بروجن از جمله مراکز توليد چغندر قند اين استان است.
چغندر توليدي چهارمحال و بختياري علاوه بر تامين نيازکارخانه قند چهارمحال وبختياري به استان همجوار نيز صادر مي شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار