گیلان/

خودکفایی برنج با خروج از روشهای سنتی و دانش محوری

با برنامه ریزی دانش محور و خروج از روشهای سنتی ، خودکفایی در برنج امکان پذیر خواهد بود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: توسعه کاشت ارقام پر محصول ، انتقال دانش به کشاورزان ، یکپارچه سازی اراضی و مکانیزه کردن مراحل کاشت ، داشت و برداشت ، خودکفایی برنج را در پی خواهد داشت.

اردشیر روحی ماسوله افزود:شناسایی ارقام پر محصول مشکل محدودیت زمین را در گیلان برطرف خواهد کرد.

گیلان با 238 هزار هکتار شالیزار و تولید بیش از یک میلیون تن شلتوک و 700 هزارتن برنج سفید 38 درصد نیاز کشور را تامین می کند./ع


برچسب ها: برنج ، خودکفایی ، پرمحصول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.