قائم مقام توليد ايران خودرو توليد با بيان اينکه تامين قطعات الکترونيک و حساس خودرو پژو206 به طور کامل در داخل صورت مي گيرد، گفت: روند توليد اين خودرو افزايش خواهد داشت.

به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران، حسين نجاري به كيفيت بالاي خودرو پژو 206 ساخت داخل اشاره كرد و افزود: با توجه به خودكفايي صورت گرفته ، اين خودروها از لحاظ كيفيت در سطح استانداردهاي جهاني است.

وي تاکيد کرد : توليد پژو 206 از دي آغاز شده است و توليد اين خودرو تا پايان سال روزانه به 300 دستگاه مي رسد.

نجاري گفت : پيش از اين هم بخش عمده اي از قطعات اين خودرو با همکاري قطعه سازان ايراني در داخل توليد مي شد ، اما پس از قطع همکاري شرکت پژو فرانسه  به دليل مسائل تحريم ، ميزان توليد کاهش يافت که با توليد بقيه قطعات هم اکنون همه اجزاء و تجهيزات اين خودرو در داخل توليد ميشود و مشکلي نداريم.

وي افزود : توليد 206 ايراني توانمندي مهندسان و صنعتگران  کشورمان را نشان مي دهد.

نجاري، افزايش توليد خودرو را در ساماندهي قيمت هاي بازار اين محصولات هم موثر دانست.

نجاري پيش از اين هم گفته است : توليد روزانه گروه صنعتي ايران خودرو در بهمن و اسفند ماه سال جاري به بيش از2500 دستگاه خواهد رسيد.        

قائم مقام توليد ايران خودرو با بيان اينكه در حال حاضر روزانه بيش از 2هزار دستگاه خودرو در اين شركت توليد مي شود، گفت: در دو ماه آخر سال جاري اين ميزان به بيش از 2500 دستگاه در روز افزايش مي يابد.

قائم مقام توليد ايران خودرو تاکيد کرد : در حال حاضر قطعه سازان ايران توان توليد قطعات با كيفيت و در سطح استانداردهاي اروپايي را دارند.

وي در ادامه به توليد محصولات جديد ايران خودرو از جمله تندر 90 اتومانيك، دنا، وانت تندر، وانت PU1 و همچنين پژو پارس و 405 جديد اشاره كرد و گفت: تنوع توليدات با كيفيت به قصد تامين بازار داخلي و افزايش صادرات به ساير كشورها در دستور كار اين شركت است./س
برچسب ها: خودرو ، تولید ، کیفیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار