سرمربي تيم فوتسال اقتدار نوين فردوسي مشهد گفت: 39 دقيقه بازی دست ما بود اما نتوانستیم گلي به ثمر برسانیم برای تيم هومن ساز تنها یک فرصت فراهم شد و آن هم تبدل به گل شد.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد احمد نعمتي پس از شكست یک بر صفر تيمش در هفته چهارم دور برگشت ليگ دسته يك فوتسال كشور مقابل ميهمانش هومن ساز ماهشهر كه 5 بهمن ماه در سالن شهيد بهشتي مشهد برگزار شد اظهار كرد: عليرغم اينكه تمام بازي در اختيار تيم ما بود اما با كم شانسي روي يك شوت از وسط زمين تك گل اين ديدار پرهيجان را دريافت كرديم.

وي با اشاره به 39 دقيقه بازي پرفشار و حملات تيمش بر روي دروازه تيم فوتسال هومن ساز ماهشهر عنوان كرد: علاوه بر برخورد توپ در چندين موقعيت به تير دروازه و دروازه بان، در اين ديدار 4 موقعيت گل صد در صد از نقطه دوم پنالتي را عليرغم استفاده از بهترين پنالتي زنان تيم از دست دادیم.

سرمربي تيم فوتسال اقتدار نوين فردوسي مشهد با اشاره به محروميت 3 بازيكن تيمش در ديدار مقابل هومن ساز و مصدوميت محمد شمائي تا پايان فصل اظهار كرد: پنجشنبه 12 بهمن ماه در اصفهان ميهمان تيم فوتسال گيتي پسند خواهيم بود و اميدواريم با اضافه شدن سه بازيكن محروم تيم روند ناكامي هاي 4 ديدار اخيرمان با كسب پيروزي مقابل اين تيم متوقف شود.

گفتني است؛ تيم فوتسال اقتدار نوين فردوسي مشهد با 10 امتياز همچنان در رده ششم جدول گروه خود در ليگ دسته يك فوتسال كشور قرار دارد./س


برچسب ها: سرمربی ، تیم ، فوتسال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.