مدیرگروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، نیاز افراد بالای 60 سال به مواد مغذی، بر اساس نوع داروی مصرفی و بیماری، در افراد مختلف متفاوت است.

ظفر پریسایی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج، افزود: مهم ترین توصیه تغذیه ای برای این سنین، تهیه غذاهای ساده و کم حجم است، به شکلی که تمام نیاز فرد به مواد مغذی تامین شود.
وی ادامه داد: نکته اساسی در برنامه غذایی، استفاده از گروه های مختلف غذایی، با تاکید بر کاهش مصرف چربی و نمک است.
پریسایی با تاکید بر مصرف غذاهای حاوی فیبر در سالمندان، اظهار کرد: اضافه وزن، فشارخون بالا و دیابت، شایع ترین مشکلات افراد بالای 60 سال است که با تغذیه مناسب و پیروی از الگوی صحیح تغذیه، کنترل می شود.
نیاز مردان و زنان بالای 60 سال به آهن، یکسان است
 این مدیرگروه مبارزه با بیماری های با بیان اینکه نیاز مردان و زنان بالای 60 سال به آهن یکسان است، تصریح کرد: اگرچه کم خونی فقر آهن در سنین بالا، شیوع کمتری دارد، اما در صورت مصرف غذاهای کم انرژی و سوءتغذیه، شایع است.
وی تاکید کرد: توجه به تغذیه در سنین بالای 60 سال، به دلیل تغییر نیازهای تغذیه ای بدن، از اهمیت بالایی برخورداراست./س
برچسب ها: یاسوج ، تغذیه ، سالمند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.