قاسمی، رئیس دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی در گفتگو با
خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به بحث تحریم ها در کشور تمامی بخش ها مقداری با کاهش بودجه روبرو شده اند که البته دانشگاه ها هم از این امر جدا نیستند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران مبنی بر این که آیا در سال 91 با کاهش بودجه روبرو شده اند یا خیر اظهار داشت: با توجه به این که در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ما با انجام تمهیدات لازم در مصرف بودجه، کاهش هزینه ها و بهینه سازی اماکن روبرو بوده ایم به همین دلیل علی رغم بودجه در نظر گرفته شده و با توجه به عدم پرداخت این بودجه، مشکلی از جهت پرداخت حقوق، اضافه کاری و حقوق اساتید نداشته ایم.
قاسمی در پایان با اشاره به نزدیک شدن زمان انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن زمان انتخابات ریاست جمهوری دانشگاه خواجه نصیر نیز همچون سایر دانشگاه ها یک فضای پر شور را ایجاد کرده که البته ارگان های دانشجویی همچون بسیج و جامعه اسلامی فعالیت های خود را در این زمینه انجام می دهند تا فضای فعالیت دانشجویان در حیطه مسائل سیاسی به وجود آید./ح