رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، گفت: در لرستان فاصله بین متوسط تولید تا رکوردهایی که زده شده زیاد است.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران"اسحاق طاهری‎مقدم" افزود: لرستان از نظر خاک، آب و هوا یکی از استان‎های مستعد کشور است که دارای انواع اقلیم بوده و این پتانسیل می‎تواند کمک وافری به تولید مبتنی بر دانش کند.

وی با بیان این‎که در لرستان فاصله بین متوسط تولید تا رکوردهایی که زده شده زیاد است، اضافه کرد: می‎توانیم با همکاری پارک علم و فن‎آوری این فاصله تولید را به حداقل برسانیم.

طاهری‎مقدم به استفاده از ظرفیت دانشی 63 شرکت نظام مهندسی در جهت افزایش تولید در استان اشاره کرد و ادامه داد: با استفاده از این ظرفیت توانستیم تولید را 45.3 درصد افزایش دهیم.

این مقام مسوول اظهار امیدواری کرد: با همکاری شرکت‎های دانش بنیان و پارک علم و فن‎آوری ارزش افزوده هزار میلیارد تومانی در استان افزایش یابد.

ریئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تأکید بر اینکه در حوزه اقتصاد مقاومتی باید تولید مبتنی بر دانش با همکاری شرکت‎های دانش بنیان داشته باشیم، یادآور شد: چنانچه کشاورزی مبتنی بر دانش نباشد نمی‎توان به توسعه پایدار در این حوزه امیدوار بود و باید به سمت کشاورزی علمی برای افزایش تولید قدم برداریم.

وی گفت: تولید گوشت قرمز و سفید، آبزیان، باغات و... هم‎پوشانی علمی و منطقی با پارک علم و فناوری دارد و باید اعتبارات پژوهشی سازمان به سمت تولید، اشتغال و سرمایه‎گذاری بیشتر سوق داده شود.

منبع:خبرگزاری ایسنا
برچسب ها: کشاورزی ، لرستان ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.