زنبیل خرید ماهی شب عید را با ماهی‌های سالم و سر‌حال پر کنیم

وارد بازار ماهی فروش‌ها که می‌شوید انتخاب بسیار سخت و دشوار می‌شود اما با داشتن نکاتی می‌توانید یک ماهی سالم و سرحال برای روز نوروز خریداری کنید.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ قبل از خرید ماهی باید در مورد ظاهر ماهی‌های معروف اطلاعاتی داشته باشیم تا بتوانیم ماهی سالم و تازه‌ای خریداری کنیم.

برای نگهداری ماهی تازه آن را 24 ساعت در سردترین نقطه یخچال که دمای آن بین 2 تا 6 درجه سانتی‌گراد است نگهداری کنید.

مدت نگهداری ماهی فریزر مدت 4 ماه در دمای 17 درجه سانتی گراد است برای آنکه ماهی سالم بماند بعد از خرید باید کاملا آن را با آب بشویید و تمیز کنید و پس در یخچال قرار دهید این صورت مدت ماندگاری آن را افزایش می‌یابد.


                                                       

برای خرید ماهی ابتدا به چشم‌های آن دقت کنید چشم ماهی باید کاملا شفاف و روشن باشد و تیرگی در آن وجود نداشته باشد.
شکم ماهی باید سفت باشد و اگر انگشت دستتان را در شکم فرو می‌کنید به حالت طبیعی و اولیه خودش برگردد.

ماهی بوی خاصی دارد و بوی آن نباید زننده باشد هنگام خرید دقت کنید بوی آن تازه باشد و هیچگونه ریختگی نباید در فلس‌های ماهی دیده شود./س
برچسب ها: ماهی ، عید ، یخچال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.