
در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
امید به اجرای بیمه شخص ثالث راننده محور؛ آیا این وعده محقق خواهد شد؟
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، فالوده از نوع شیرازیش در کشور و دیگر کشورهای جهان بیشتر طرفدار دارد و در بسیاری از بستنی فروشیهای سنتی به فروش میرسد و عبارت از رشتههای نشاستهای یخ زده و مخلفات که در گذشته به شیوه سنتی تولید میشد، اما امروز با دستگاههای ویژه و با سرعت بسیار زیاد و راحت تر تهیه میشود.
فالوده شیرازی را با شربت ساده یا آبلیمو یا شربت آلبالو و کمی گلاب مزهدار و سپس استفاده می کنند. طعمهای دیگری که می توان به فالوده اضافه کرد: به لیمو، آب شاتوت، گلاب، عرقهای گیاهی مثل شاه تره و نسترن و... است.
فالوده یا پالوده نوعی دسر یخی ایرانی است که با قرار دادن رشتههای باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه میشود./س