
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، اکبری در جلسه برنامه ریزی ارتحال امام خمینی (ره) برای هر چه باشکوه تر برگزار شدن این مراسم تاکید کرد.
معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری گفت: از بین رفتن ظلم و روی کار آمدن اسلام و نهادینه شدن دین اسلام از آرمانها و گفته های امام خمینی است که منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شده است.
وی افزود: ایران در حوزه های علمی در بخش های مختلف انرژی هسته ای،تکنولوژی،نانو تکنولوژی و سایر موارد توانسته تولید و پیشرفت چشم گیری کند.
اکبری اظهار داشت: امسال برای بهتر برگزارشدن مراسم ارتحال امام خمینی (ره) 12 کمیته از تمام دستگاه ها و سازمان های استان تشکیل شد هاست.
معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری افزود: انتقال آرمانها و ایده های امام خمینی (ره) به نسل جوان باید به صورت گسترده انجام شود تا جوانان از این سخنان و ایده ها بهره مند شوند.
وی گفت: برای خلق حماسه سیاسی باید از ظرفیتهای عظیم مردمی در مراسم 14 و15 خرداد به صورت شایسته بهره ببریم./س