به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران صبح امروز جلسه کمیته راهبردی متناظر استانی در خصوص اوزان و مقیاسها با حضور رئیس صنعت، معدن و تجارت، نماینده استانداری، رئیس مجمع امور صنفی مرکز استان و کارشناسان در ادارهکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
محمد محمدی اظهار کرد: مجامع امور صنفی مرکز استان با هماهنگی آزمایشگاه همکار برنامه زمانبندی را تا آخر اردیبهشتماه به منظور انجام آزمون و بازدید و بازرسی از واحدهای تولید و عرضه به این کمیته اعلام کنند.
محمدی ابراز کرد: مجامع امور صنفی در زمان تشکیل هر جلسه کمیته راهبردی، عملکرد خود را به صورت گزارش به این کمیته ارائه دهند.
مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت نظارت بر روی وسایل سنجش گفت: امر توزین به حدی مهم و حساس است که در قرآن کریم نیز به آن تأکید شده و امر به رعایت عدالت و دقت در امر توزین و سنجش کالا شده است.
محمدی در پایان خاطرنشان کرد: استاندارد و استانداردسازی در تأیید نتایج اندازهگیری وسایل سنجش، تجارت سالم و رعایت حقوق مردم جامعه نقش موثری را ایفا میکند و تمام وسایل سنجش سبک و سنگین از نظر درستی و دقت هر ساله باید مورد کنترل و آزمون قرار گیرد.
گفتنی است تصمیماتی در خصوص تعیین تعرفه و هزینه آزمون اوزان در این جلسه اتخاذ شد.